Starity

Hétvégén a Budapest Parkban koncertezik a Scooter

2015. május 12. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hardcore techno szerelmesei örülhetnek, hiszen idén sem maradnak Scooter-koncert nélkül. Május 16-án a Budapest Park Nagyszínpadán lép fel a legendás banda.

hirdetés
Hétvégén a Budapest Parkban koncertezik a Scooter
Fotó: Facebook

A H.P. Baxxter vezette csapaton, úgy látszik, nem fog az idő, még mindig ugyanakkora lendülettel adják a koncerteket, mint évekkel ezelőtt. Idén sincs ez másképp, 2015. május 16-án 19:00-kor a Budapest Parkban adnak koncertet a retrotechno rajongóinak.

A bemelegítésről a műfaj hazai képviselője, a Kozmix fog gondoskodni. A koncert után ráadásul hatalmas afterpartyval várják a bulizni vágyókat. Három tánctéren egészen hajnalig tart majd a buli. Az I Love 2000 stage-en Náksi, Erős & Spigi, Tommy B. pörgeti a lemezeket, a Park Dance Arénában klasszikus house-partiban lehet részünk Sterbinszky, Newl, Andrewboy jóvoltából, a Retro-részlegen pedig nem meglepő módon Dj Dominique szórakoztatja majd a közönséget.

Jegyek, információk

A jegyek beszerezhetők online, vagy a Budapest Park jegyirodáiban, illetve a helyszínen. A koncertre VIP-jegyeket is lehetett vásárolni, amivel exkluzív helyről lehet élvezni a koncertet, de ezek már mind elkeltek. Érdemes sietni tehát a jegyvásárlással, hogy a normál jegyek is elkeljenek.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek