Starity

Dedikálókörútra indult Leiner Laura

2015. május 13. 21:09   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A magyar tinik kedvelt írónője nemrég dedikálókörútra indult, hogy vidéki olvasóival is találkozhasson személyesen, akik a nagy távolság miatt nem jutnak el a budapesti helyszínekre.

hirdetés
Dedikálókörútra indult Leiner Laura
Fotó: Facebook/Leiner Laura

Leiner Laura tavaly októberben jelentette meg a Bexi-sorozat első részét, a Késtélt, amit az Akkor szakítsunk című regénye mellett jelöltek az idei Aranykönyv-díjra is. Idén márciusban jelent meg a sorozat második része, a Hullócsillag, ami immár 42 napja sikerlistás, emellett pedig április 4-én került megrendezésre a hetedik SZJG-találkozó, ahol az olvasók együtt tölthettek egy napot Laurával.

Az írónő március 11-én ismét útnak indult, hogy ellátogasson vidéki olvasóihoz is: ezúttal tíz nagyvárosba látogat el, ahol könyvesboltokban ír alá. Eddig három helyszínen járt: hétfőn Zalaegerszegen, kedden Siófokon, ma pedig veszprémi rajongóit lepte meg. Az elkövetkező napokban még ellátogat Salgótarjánba, Győrbe, Tatabányára, Esztergomba, Hódmezővásárhelyre, Bajára és végül Debrecenbe.

Jó hír a rajongók számára, hogy az előzetes bejelentés szerint ősszel érkezik Laura következő regénye, a Bexi-sorozat harmadik része, amiről egyelőre mindössze annyit lehet tudni, hogy nem ez lesz az utolsó.


Fotók: Instagram/Leiner Laura

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek