Starity

Justin Bieber: „Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”

2015. május 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A balhéktól terhes időszaknak ezennel hivatalosan is vége: az immár 21 éves Justin Bieber nemrégiben a Seventeen magazinnak nyilatkozott.

hirdetés
Justin Bieber: „Egy vonzó és őszinte barátnőre vágyom”

A tiniként híressé vált Justin Bieber mögött igen eseménydús, élményekben és balhékban gazdag évek állnak, ám az énekes bevallotta: búcsút intett a rosszfiús korszaknak, és szeretne tiszta lappal indulni. Érzéseiről a Seventeen magazinnak nyilatkozott nemrégiben.

Egy kicsit lázadó voltam. Egyre önzőbb és önzőbb lettem. Nem akartam, hogy az emberek az ellenőrzésük alatt tartsanak. Így utólag visszatekintve úgy érzem, csalódtam magamban – vallotta az énekes, majd így folytatta: Mindannyiunknak jogunk van ahhoz, hogy elkövessük a magunk hibáit. Ilyenkor csak annyit lehet mondani, hogy sajnálom, ha csalódást okoztam. Én mindig őszinte akartam lenni, és hagyni, hogy az emberek úgy higgyék: azok a hibák nem utalnak arra, aki igazán vagyok. Olyasvalaki vagyok, aki törődik másokkal.

Justin azonban nemcsak a rosszfiús image-et vetkőzte le, hanem úgy tűnik, véglegesen felhagyott azzal is, hogy megpróbálja visszahódítani tinédzserkori szerelmét, Selena Gomezt. Egészséges kapcsolatra vágyom olyan emberekkel, akikkel biztonságban érezhetem magam. Olyan emberekkel, akiknek bármit is mondok, nem ítélnek el. Ami a lányokat illeti, olyasvalakire vágyom, aki magabiztos és őszinte. Szükségem van arra, hogy vonzónak találjam, és el tudjam vele képzelni életem hátralevő részét – nyilatkozta Bieber.

Az énekessel készült interjú egyébként a júniusi–júliusi Seventeenben jelenik majd meg, és már a címlapon is egy komolyabb, érettebb fiatalembert láthatnak a rajongók.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek