Starity

Klippremier: Britney Spears – Pretty Girls feat. Iggy Azalea

2015. május 13. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig fél órával ezelőtt debütált a Britney és Iggy közös szerzeményéhez forgatott kisfilm.

hirdetés
Klippremier: Britney Spears – Pretty Girls feat. Iggy Azalea

Nemrégiben tette közzé Britney a Pretty Girls című szerzeményéhez forgatott kisfilmet, melyet Iggy Azaleával közösen készített. Magát a videót Los Angelesben forgatták, és témájában a 80-as éveket kívánta a két énekesnő visszahozni, mely koncepciót remekül sikerült is megvalósítaniuk. További érdekesség, hogy a klip rendezője maga Iggy volt.

Britney elárulta nekem, hogy a Fancy a kedvenc videója, ha az utóbbi öt évre visszatekint, amit egyébként még a srácai is imádnak, és ezért egy ehhez hasonlót szeretett volna: olyat, amit mindenki szeret és élvez. Elárulta, hogy pontosan erre az érzésre vágyik, és megkérdezte, milyen ötleteim vannak, ezzel megadva a lehetőséget arra, hogy a kezembe vegyem az irányítást – árulta el a rapper.

A két énekesnő egyébként május 17-én a Las Vegas-i MGM Grand Garden Arenában megtartott Billboard Music Awardson élőben is előadja a május 4-én megjelent közös szerzeményét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek