Starity

Megjelent a Crimson Peak első hivatalos posztere

2015. május 14. 19:07   |   Szerző: baisée

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hiddleston új horrorfilmjéhez tegnap megjelent egy új előzetes, és már a hivatalos poszterről is lerántották a leplet.

hirdetés
Megjelent a Crimson Peak első hivatalos posztere

Legelőször még tavaly áprilisban cikkeztünk arról, miszerint a brit színész, Tom Hiddleston belekezdett legújabb filmjének forgatásába. Az első előzetesig majdnem egy évet kellett várniuk a rajongóknak, de végül februárban a nagyközönség is betekintést nyerhetett Guillermo del Toro új alkotásába.

Miután debütált az első trailer, amit több mint hárommillió ember tekintett meg, várható volt, hogy nemsokára újabb nagy dobással készül a Universal Studios. Így tegnap nemcsak új előzetes jelent meg, hanem egy posztert is napvilágra hoztak.

Az új videóban betekinthetünk Edith múltjába, sőt, az esküvőjükről is láthatunk képkockákat. Emellett azt is látni, ahogyan megszállottan próbál rájönni, hogy a férfi, akihez hozzáment, milyen kísértetházba költözött vele.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek