Starity

Nem mindennapi módon keres párt édesanyjának egy norvég férfi

2015. május 14. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Norvégiában élő Alex Lyngaas nemrégiben megelégelte, hogy 69 éves édesanyja magányosan tengeti a napjait, így nem mindennapi módot választott arra, hogy párt találjon neki.

hirdetés
Nem mindennapi módon keres párt édesanyjának egy norvég férfi

Mélyen legbelül mindannyian ugyanarra a dologra vágyunk: szeretni és szeretve lenni – hangzanak találóan Alex szavai a kisfilm bevezetőjében, mielőtt bemutatná 1946-ban a Cseh Köztársaságban született, Norvégiában élő, Rák csillagjegyű édesanyját, Evát.

A közel ötperces kisfilmben – melynek elkészültéről Eva mit sem sejtett – bemutatásra kerül, hogy a 69 éves hölgy szívesen teniszezik, úszik, kerékpározik, síel, utazgat, emellett kiemelkedően fontosak számára a családtagok és a barátok – többek között.

Alex célja a videóval az volt, hogy felkeltse az édesanyjával hasonló érdeklődésű férfiak figyelmét, és azt reméli, hogy a potenciális társ(ak) felveszik Evával a kapcsolatot a megadott e-mail címen keresztül, mert mint mondja: édesanyja megérdemel egy szerető társat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek