Starity

A felnőttfilmek felé kacsintgat a japán idol

2010. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szinte sokkolta a japán olvasókat a Tokyoreports újonnan megjelent cikke, miszerint az egykori „race-queen” és – valószínűleg – zenei karrierben megbukott Las Vegas-i japán modell, Leah Dizon pornószínésznőként kezdjen új(abb) karriert.

hirdetés
A felnőttfilmek felé kacsintgat a japán idol

A cikkírók már fogadást is kötöttek arra, hogy  Dizon mikorra válik a japán pornóipar „kurofune”-jévé (黒船), „a fekete hajóvá”, amit olyan személyekre használnak, akik fenyegetően nagy marketing-lehetőséget hordoznak magukban.

A rajongók igencsak meglepődtek, amikor Hongkong legolvasottab magazinja, az Apple Daily kiemelt cikkben hozta le Leah Dizon állítólagos felnőttfilmes debütálását.

A 23 éves Dizon 2006-ban került a köztudatba fotókönyveivel, amiből több mint 100 000 darab talált gazdára. A cikk rávilágít arra, hogy olyan „vad szexiséget” hordoz magában [Dizon], ami nem található meg a japán nőkben, mivel már korábban is 'felnőtt idolként' aposztrofálta a japán média.

Ilyen sikerek mellett, 2008. októberében Leah férjhez ment a stylistjához, amit egy váratlan terhesség is követett. Az újság szerint már a szülés után is erotikus munkát akart volna kezdeni a fiatal szépség.

„A cikk szerint Japán vezető pornófilm-forgalmazója 300 millió japán jent (756 millió forintot) ajánlott neki – állítja  a kínai újságíró. – Leah a szülés után munkanélkülivé vált, és egy kicsit megingott ekkora összeg hallatán. A cikk szerint a japán erotikus filmek – híres nevekkel – nagymértékű érdeklődést generáltak Kínában.”

Leah Dizon marketingügynöksége azonban másként látja adolgokat: „Ez egy légből kapott történet. Karrierje elején van, most próbálja magát ki a színjátszásban. Sőt, még a női rajongói vannak többségben, a férfi közönség helyett. Biztos, hogy nem vállalna ilyen munkákat, pláne gyerekkel, aki otthon várja.”

Leah Dizon zenei karrierje ezennel végleg csődött mondott, de ne csüggedjünk, férfitársaim, a jövő még hozhat meglepetéseket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek