Starity

Tiffany Alvord támogatja egykori iskoláját

2015. május 17. 14:02   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új dalával és természetesen anyagiakkal támogatja egykori általános iskoláját.

hirdetés
Tiffany Alvord támogatja egykori iskoláját
Fotó: Facebook/Tiffany Alvord

Már korábban is esett szó róla, hogy Tiffany Alvord hamarosan új dallal kápráztat el minket, amiből a Twitteren és az Instagramon is oszott meg egy rövid részletet. A Happy Place megjelenéséről még nem mondott pontos dátumot, ellenben beharangozott mára egy új feldolgozást, ami nem is lehetett volna más, mint Taylor Swift Bad Blood című slágere, amelyhez tegnap már meg is érkezett a videoklip.

De mindenki legnagyobb meglepetésére tegnapelőtt nem a feldolgozás és még csak nem is a Happy Place jelent meg az énekesnő csatornáján, hanem bármiféle előzetes bejelentés nélkül egy másik saját dala, a Thanks a Billion. A szerzeménnyel – és persze anyagiakkal is – egykori iskoláját támogatja a Targettel együttműködve, azzal a célkitűzéssel, hogy idén egymillió dollárt gyűjtsenek az oktatásra.

Nagyon örülök, hogy részese lehetek a mozgalomnak! (...) Olyan izgalmas volt ismét visszatérni az általános iskolába! – írta Tiffany.

A klipben a képeslappal készülő Tiffanyt láthatjuk egy fa alatt énekelni gitárkísérettel, valamint volt iskolájában, ahol átadta az intézményt támogató 10 000 dolláros csekket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek