Starity

Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!

2015. május 16. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-üdvöske remek tanácsot adott azoknak, akik vastag és természetes szemöldökre vágynak.

hirdetés
Tökéletes szemöldök? Ez Zendaya tippje!
Fotó: Angela Weiss

Az elmúlt években hatalmas divat lett a vastag szemöldök, így azon fiatal lányok többsége, akiket legnagyobb bánatukra vékony szemöldökkel áldott meg az anyatermészet, fogják magukat és felrajzolnak arcukra egy olyat, amilyenre vágynak. A végeredmény azonban néhány kivétellel mindig parádés, ugyanis hiába a sok tutorial a YouTube-on, nem válnak rögtön szakértővé és profivá, tehát olyan szemöldököt varázsolnak maguknak, ami egyáltalán nem illik arcukhoz és a legkevésbé sem természetes hatású.

Sok híres és hétköznapi hölgyeménnyel egyetemben viszont Zendaya Coleman is azon szerencsések táborát erősíti, akik irigylésre méltó szemöldökkel rendelkeznek. A 18 éves színész-énekesnő esetében ez azonban nem mindig volt így.

Hetedik osztály első napján elmentem rendbe szedetni a szemöldökömet és az a nő szépen elintézett. Nagyon vékonyak voltak, az egyik kerek, a másik pedig szögletes volt. Ilyet soha többet! Attól a ponttól kezdve én ápoltam a szemöldökömet – mesélte az InStyle-nak.

Nemrégiben Zendaya azzal is felhagyott, hogy ceruzával vagy porral igazítson szemöldökén, mi több, úgy döntött, hogy a régi malőr után mégis bevállalós lesz és rábízza szemöldökét egy szakemberre, méghozzá Kelley Bakerre. Szeretem, ha nagy és vastag a szemöldököm. Kelley még tökéletesebbé varázsolta őket, szóval most már van egy bizonyos személy, akihez folyamatosan járok és nem nekem kell bajlódnom vele, mivel sok problémát okoz.

De vajon mit tanácsol azoknak a fiatal lányoknak, akik olyan szemöldökről álmodoznak, mint az övé? Tegyétek le a szemöldökcsipeszeket! Én is ezt csináltam. Egyszerűen ne nyúljatok hozzá! Hagyjátok, hogy sűrű és szép legyen, ameddig csak lehet, aztán pedig menjetek el a megfelelő szakemberhez, aki nem fogja eltűntetni a szemöldökötöket.

Fotók: Twitter/Zendaya

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek