Starity

Andy Biersack szólóalbumán dolgozik

2015. május 16. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Black Veil Brides éléről ismert Andy Biersack körülbelül egy évvel ezelőtt mutatkozott be szólóban, ezúttal pedig már stúdióba is vonult, hogy rögzítse első önálló stúdióalbumát.

hirdetés
Andy Biersack szólóalbumán dolgozik
Fotó: Kerrang!

Pánikra semmi ok, ugyanis a Black Veil Brides aranytorkú frontembere nem hagyja ott a zenekart, csupán arról van szó, hogy szeretné megmutatni közönségének egy másik oldalát is, mely némiképp eltér azon munkájától, amit a BVB élén végez.

Andy körülbelül egy évvel ezelőtt mutatkozott be szólóban Andy Black néven a They Don't Need To Understand című dallal, mely akárcsak a Black Veil Brides slágerei, igen népszerűnek bizonyult az énekes rajongótáborának körében.

Andy tegnap tudósította követőit a Twitteren, miszerint már stúdióba is vonult, hogy felvegye első önálló lemezét, melynek megjelenését 2015 vége és 2016 eleje közé datálta. Az új #AndyBlack anyagon dolgoztam a stúdióban mostanában, és alig várom, hogy halljátok! Várhatóan 2015 végén/2016 elején jelenik majd meg – csiripelte a 24 éves énekes a közösségi oldalon.

A szólóprojekttől eltekintve a Black Veil Brides jelenleg is turnézik, valamint július 10-én az üzletek polcaira kerül az Alive And Burning címre keresztelt DVD, mely a csapat 2014. november 1-jei Los Angeles-i fellépését tartalmazza. A koncert érdekessége abban rejlik, hogy a tavalyi Black Mass turné egyik halloweeni állomása volt a Los Angeles-i, mely estén a srácok nem csupán a legnépszerűbb slágereket mutatták be, hanem a közönség ekkor hallhatta először az új korong szerzeményeit is. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek