Starity

Tojások törtek Anna Kendrick fején

2015. május 17. 18:06   |   Szerző: AvrilSmile

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anna Kendrick mindenáron népszerűsíteni akarta új filmjét, így még a tojásos orosz rulettet is bevállalta érte.

hirdetés
Tojások törtek Anna Kendrick fején

Kedd este Anna Kendrick a Tökéletes hang nemrég debütált második részét népszerűsítette a The Tonight Show-ban, ahol a műsorvezető, Jimmy Fallon érdekes játékra invitálta a színésznőt: a tojásos orosz rulettre. A játék lényege, hogy egy adag tojás közül kell választani, melyek között van nyers és főtt egyaránt. A kiválasztott tojást mindenkinek a saját fején kell összetörnie, és az a vesztes, akinek több nyers tojás landol a fején.

Egy ideig Jimmy és Anna is helyesen választgattak, és igencsak élvezték a tojásrulettet, bár az első kör előtt Kendrick még eléggé izgult a játék kimenetele miatt. Először a műsorvezető fején durrant szét a nyers tojás, utána a színésznő is rossz darabért nyúlt. De rögtön ezután már készségesen segített Jimmynek letörölni a tojást a homlokáról, aki ismét szétkent a fején egyet. Ezzel a játszmát Anna Kendrick nyerte meg, aki nagyon örült neki – de talán még inkább annak, hogy vége a játéknak és nem kell több tojást széttörnie a fején aznap este.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek