Starity

Shadowhunters: megvan Magnus és Valentine!

2015. május 23. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb Shadowhunters-szereplőkről hullott le a lepel: Harry Shum Jr. és Alan Van Sprang is feltűnik majd a szériában.

hirdetés
Shadowhunters: megvan Magnus és Valentine!

Még márciusban írtunk arról, hogy az ABC Family sorozatot forgat a Végzet ereklyéi-könyvsorozatból. A 2013-as Csontváros csúfos bukása után a csatorna igazán nagy fába vágta a fejszéjét a sorozat ötletével, ám eddig a rajongók részéről hatalmas az érkelődés.

A széria szereplőiről sorra hullik le a lepel, és ezúttal újabb két karakter megformálóját ismerhettük meg. Nemrégiben kiderült, hogy mindenki kedvenc boszorkánymesterét, Magnus Bane-t a Gleeből ismert Harry Shum Jr. fogja alakítani, míg a főgonosz, Valentine bőrébe Alan Van Sprang bújik, aki többek között a Reignbe is játszott.

Korábban már fény derült arra, hogy Claryt Katherine McNamara, Jace-t Dominic Sherwood, Simont Alberto Rosende, Isabelle-t Emeraude Toubia, Alecet Matthew Daddario, míg Luke-ot Isaiah Mustafa fogja alakítani. Két nappal ezelőtt pedig azt is elárulták a készítők, hogy főszereplőnk édesanyjának szerepében Maxim Royt láthatjuk majd.

A Shadowhunters jövőre lesz látható az ABC Family műsorán és már egy egész évadra berendelte a kábelcsatorna.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek