Starity

Új klipje miatt regisztrált a Tinderre Hilary Duff

2015. május 18. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sparks című dal kisfilmjének alapanyagául szolgáltak a vakrandik és a Tinder.

hirdetés
Új klipje miatt regisztrált a Tinderre Hilary Duff

Mindenkit lesokkolt Hilary Duff, amikor bevallotta, hogy felregisztrált a 2012-ben indult társkereső alkalmazásra, a Tinderre, de úgy tűnik, ennek is megvolt az oka. A néhány nappal ezelőtt debütált videoklipjének központi témája ugyanis ez az applikáció.

A Sparks című dalához forgatott kisfilm igazán sokszínű lett. Azzal az interjúval kezdődik, amelyben beismerte, hogy valóban regisztrált a Tinderre és nem egy kamuprofilról van szó, majd hírműsorok következnek és az első képkocka a stúdióban forgatott táncos és éneklős jelenetekből. Ezt követően sorra váltják egymást az otthonában, barátnői és barátai társaságában felvett snittek, a rádiós interjú, valamint a koreográfia részletei, végül pedig két vakrandiba is betekintést nyerhetünk.

A Hannah Lux Davis és Austin Peters által rendezett klipre eddig majdnem négy és fél millióan voltak kíváncsiak, így egyértelműen megérték az elmúlt hetek erőfeszítései. A 27 éves énekesnő a videó megjelenésével egy időben visszatérő albumának címéről is lerántotta a leplet: a lemez a Breathe címen fog a boltok polcaira kerülni június 16-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek