Starity

Thalía meglepte New York-i rajongóját

2015. május 19. 21:09   |   Szerző: El Mexicano

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A New York-i Giovannát Rachael Ray talkshow-jába hívták meg, ahol Thalíával kapcsolatos kérdéseket tettek neki fel. Arról viszont nem tudott, hogy a színfalak mögött ott az énekesnő is.

hirdetés
Thalía meglepte New York-i rajongóját

Thalía május 13-án az amerikai Rachael Ray beszélgetős show sztárvendége volt, hogy reklámozza Amore Mío címre hallgató legújabb nagylemezét, valamit a Macy’s áruházláncnál értékesített kollekcióját. Rövid beszélgetést követően (melyben az énekesnő a kollekcióját és albumát jellemezte többek között) Thalíát a színfalak mögé küldték, és egy kisfilmből megismerhettük Giovannát, azt a New York-i lányt, akit gyerekkorától kezdve az énekesnő inspirál és hatalmas gyűjteménnyel is rendelkezik a latin sztártól.

„Ha találkozhatnék vele szemtől szemben, azt hiszem, az lenne az első, amit mondanék neki: »Csodálatos vagy, te vagy az inspiráció a számomra«” – árulta el a lány, aki képes volt még Hollywoodba is elutazni azért, hogy személyesen megcsodálhassa Thalía csillagját a Hírességek sétányán.

Giovannát aztán meghívták a show-ba, ám ő mit sem sejtett arról, hogy milyen meglepetés vár rá. A házigazda, Rachael először néhány kérdést tett fel neki Thalíával kapcsolatban – mindegyikre kitűnően felelt. Az utolsó kérdés éppen az volt, hogy hol található meg Thalía legújabb divattermékcsaládja, majd a – természetesen szintén helyes – válasz után meg is kérte Thalíát, hogy tolja be a kollekcióját bemutató kocsit. Giovanna először nem is látta, hogy ki van a ruháskocsi másik végén, de amikor megpillantotta Thalíát, egy ideig meg sem tudott szólalni a nagy meghatódottságtól.

Thalía egy 500 dollár értékű Macy’s vásárlási utalványt adott át a lánynak, ám a nézők sem mehettek haza ajándék nélkül, ugyanis mindannyian megkapták az énekesnő új albumának egy példányát. A beszélgetésnek és a nagy találkozásnak mi is tanúi lehetünk az alábbi videón.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek