Starity

Ötéves kisfiú sietett a hajléktalan férfi segítségére

2015. május 20. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A prattville-i Josiah Duncan még csak nemrég ünnepelte ötödik születésnapját, ám a legtöbb felnőtt példát vehetne magatartásáról, melyet egy hajléktalan férfi irányában tanúsított.

hirdetés
Ötéves kisfiú sietett a hajléktalan férfi segítségére

Az ötéves Josiah nemrégiben édesanyjával a Waffle House nevű étkezdében kívánta elkölteni vacsoráját, amikor egy szegényes öltözékű férfira lett figyelmes a környéken, aki holmiját a kerékpárján egy szatyorban szállította. Josiah felhívta anyukája, Ava figyelmét is a férfira, és megtudta, hogy a bácsi hajléktalan, akinek nincs hol aludnia és gyakran ennie sincs mit.

Hirtelen ötlettől vezérelve a kisfiú odalépett a férfihoz, és felajánlotta neki, hogy vásárolnak egy menüt számára is, amennyiben elfogadja. Az otthontalan férfi örömmel fogadta a meghívást, és egy hamburgert rendelt, majd megkérdezte Avától, hogy kérhetne-e hozzá egy kevés bacont is, az anyuka pedig boldogan tett eleget a kérésnek.

Miután kihozták az ételt az asztalhoz, Josiah áldást mondott, ezt követően pedig az étterem vendégei – köztük Ava és a hajléktalan férfi is – könnyek között fogyasztották el vacsorájukat. A kisfiú magatartása legyen példamutató minden gyerek és felnőtt számra, hiszen sosem tudhatjuk, hogy milyen okból került valaki az utcára.


A kisfiú nem habozott, amikor arról volt szó, hogy segítsen egy rászorulónak – magatartása példamutató!

via Us Weekly

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek