Starity

Klippremier: Bea Miller – Fire N Gold

2015. május 21. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Bea Miller még tavaly májusban osztotta meg Fire N Gold című dalát a közönséggel, de mostanra végre a kisfilm is megérkezett hozzá.

hirdetés
Klippremier: Bea Miller – Fire N Gold

Egy napja sincs, hogy debütált Bea Miller legújabb videója, de már több ezren kattintottak rá. A még csak 16 éves énekesnő VEVO-csatornáján osztotta meg a világgal Fire N Gold címet viselő dalának videoklipjét, amit rajongói már nagyon vártak.

Bea a következőket írta Twitter-oldalára még a kisfilm megjelenése előtt: Annyira izgatott vagyok és szeretnék nektek mindent megköszönni, szeretlek, ölellek titeket, köszönök minden támogatást, meg tudjuk csinálni!

A klip történetének eseményei nem indulnak be túl pörgősen, az énekesnő ül az ágyon, ahol fényképek veszik körül. Amint megszólal a zene, elkezd járkálni és táncolni a szobában, majd az idő előrehaladtával egyre több ember megjelenik, s a videó végére már mindenki jól érzi magát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek