Starity

A Jóbarátok segítségével kérte meg párja kezét a magyar srác

2015. május 20. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sok-sok érdekes és megható eljegyzést volt szerencsénk látni, és büszkén jelenthetjük: nemcsak külföldön, hanem hazánkban is vannak még romantikus és ötletgazdag fiatalemberek!

hirdetés
A Jóbarátok segítségével kérte meg párja kezét a magyar srác

Néhány nappal ezelőtt került fel a YouTube-ra az a videó, melyben egy budapesti fiatalember mutatja be néhány másodpercben a kedvesét, Sziszit, akiről megtudhatjuk, hogy szívesen utazik, rajong a nyuszikért, és esténként elalvás előtt megnéz egy részt a Jóbarátok című sorozatból. Ez utóbbi tevékenysége arra inspirálta Bencét, hogy ha már úgyis meg akarja kérni a lány kezét, tegye azt kreatív, nem mindennapi és egyben romantikus módon.

Bence Chandler és Monica eljegyzését pécézte ki magának arra, hogy Sinkovits-Vitay Andrást (Chandler magyar hangja) is beavatva a tervbe újraszinkronizálja a jelenetet, ezzel felejthetetlenné téve a nagy napot barátnője számára.

Mivel a mára már kultikussá vált romkom sorozat hatodik évadának végén lehetünk szem- és fültanúi Chadler és Monica eljegyzésének, így a srácnak bőven volt ideje a terv kivitelezéséhez, mely igazán szívmelengetőre sikeredett, és Sziszi természetesen igent mondott. Gratulálunk és sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek