Starity

Demi Lovato szívesen dolgozna Sam Smithszel

2015. május 23. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyílt titok, hogy Demi Lovato és Sam Smith rajonganak egymásért, hamarosan pedig megérkezhet a közös dal is, ugyanis a fiatal énekesnő szívesen átdolgozná egykori balladáját a Grammy-díjas zenész közreműködésével.

hirdetés
Demi Lovato szívesen dolgozna Sam Smithszel

Demi Lovato 2011-ben megjelent Unbroken albumán helyet foglaló Fix A Heart címre keresztelt balladája a kritikusok és a rajongók körében is az egyik legkedveltebb dal volt a lemez megjelenésekor. Akad viszont a sztárvilágban is valaki, aki az elmúlt hónapokban számtalanszor a világ tudtára adta, hogy mennyire odavan az érzelmes szerzeményért, ő pedig nem más, mint a többszörös Grammy-díjas Sam Smith.

Így aztán senkit nem ért meglepetésként, hogy a brit tehetség Twitter-oldalán szerda reggel a You never really can fix a heart mondat volt olvasható, ami a fentebb említett dal egyik sora. Lovato amint meglátta a tweetet, azonnal reagált, tudatva követőivel, hogy ő bizony szívesen felénekelné újra a dalt, ezúttal Smith közreműködésével.

A sokat sejtető válasz után nem sok kellett ahhoz, hogy a #DemiLovatoFeatSamSmith kifejezés a világtrendek között landoljon, jelezve feléjük ezzel, hogy az emberek nagy része bizony támogatná az ötletet. Sőt, a dal egykori producere, Emanuel Kiriakou is Twitter-kampányba kezdett és megjegyezte, hogy ő elérhető és felőle most azonnal belevághatnának a dologba.

Sam május 19-én egyébként sikeresen túlesett a hangszálműtétén egy bostoni kórházban és legkésőbb július 8-án ismét színpadra állhat. Szintén ugyanezen a napon az éppen ötödik nagylemezén munkálkodó Lovato Instagram-profilja segítségével megosztotta rajongóival, hogy nagy bejelentés vár rájuk a közeljövőben, sikeresen felcsigázva ezzel kíváncsiságukat.

Nagy tollak nagy szerződésekhez... Hamarosan nagy hírek érkeznek!!!!! Ahhhh, annyira izgatott vagyok!!!!

Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek