Starity

Klippremier: Eric Saade – Girl from Sweden

2015. május 23. 17:05   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május 22-én debütált a Girl from Sweden stúdióverziója és a hozzá készült kisfilm is.

hirdetés
Klippremier: Eric Saade – Girl from Sweden

Eric Saade utoljára a februári Melodifestivalenen hallatott magáról. 2011 után újra indult a svéd nemzeti döntőn, de sajnos nem sikerült másodszor is győzedelmeskednie, így nem ő képviseli hazáját a javában zajló 60. Eurovíziós Dalfesztiválon. Elmondása szerint nem szomorkodott a döntő után, sokkal inkább volt boldog, hiszen Sting című dala rég nem tapasztalt sikert hozott számára: a közönség imádta a fülbemászó számot és a hozzá készített koreográfiát egyaránt.

Már egy ideje tudni lehetett, hogy Eric következő kislemeze a Girl from Sweden című dal lesz. Koncerteken már többször hallhattuk, ám a hivatalos stúdióverzió csak május 22-én érkezett meg – a klippel együtt. A dalszöveg nem meglepő módon tele van utalásokkal, hiszen Eric imád kissé perverz megjegyzéseket bújtatni a dalokba, a klip pedig vidám, pörgős és tánccal teli – ahogy azt megszokhattuk tőle.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek