Starity

Szexshopból származik Taylor Swift új klipjének ruhatára

2015. május 23. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Los Angeles-i boltból szerezték be a VEVO-rekorder Bad Bloodban viselt ruhák legtöbbjét.

hirdetés
Szexshopból származik Taylor Swift új klipjének ruhatára
Fotó: Matt Irwin/Lucky

Hatalmas várakozás övezte Taylor Swift legújabb videoklipjét, amit a Bad Blood című dalához forgatott le körülbelül egy hónappal ezelőtt. A kisfilm promózását nem aprózták el, hiszen nem kisebb sztárok tűnnek fel benne, mint Cindy Crawford, Jessica Alba, Mariska Hargitay, Ellen Pompeo, Hayley Williams, Selena Gomez, Karlie Kloss, Lily Aldridge, Ellie Goulding, Zendaya Coleman, Martha Hunt, Hailee Steinfeld, Cara Delevingne, Lena Dunham, Gigi Hadid és Kendrick Lamar, akivel az énekesnő a dal új verzióját készítette.

A klip premierje a 2015-ös Billboard Music Awardson zajlott le, majd felkerült a YouTube-ra is és szinte rögtön VEVO-rekordot döntött. 24 óra leforgása alatt ugyanis 20,1 millióan voltak rá kíváncsiak, így simán maga mögé utasította az eddigi csúcstartó Nicki Minajt és az Anacondát, amit egy nap alatt 19,6 millióan tekintettek meg.

Az akcióban gazdag kisfilmről időközben az is kiderült a Page Sixnek hála, hogy a 25 éves énekesnő és stábja egy Los Angeles-i szexshopból, a The Stockroomból kölcsönözték a jelmezek legtöbbjét. Az oldal információi szerint a bolt nem kevesebb mint 13 ezer dollár értékben bocsátott Taylorék rendelkezésére ruhákat, köztük Selena latexfelsőjét és Taylor legelső ruháját is, amelyek közel 10 ezer forintba kerülnek külön-külön.

A The Stockroom üzemeltetési vezetője, Shawn Gentry elárulta, hogy körülbelül egy hónappal ezelőtt kereste fel Taylor egyik embere, ám akkor még nem tudta, hogy kinek is keresnek ruhákat. A titokzatos ügyfél kilétéről csak akkor hullot le a lepel, amikor a kiválasztott szerkók ára már jóval meghaladta a 10 ezer dollárt.

Gentry továbbá azt is elmondta, hogy csak ruhákat kölcsönöztek, szexjátékokat vagy egyéb eszközöket nem vittek. Ám a jelmezek közül végül jó párat megtartottak, melyeknek értéke nagyjából 5 ezer dollár.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek