Starity

Súlyos betegségben szenved Ashley Olsen

2015. május 24. 16:04   |   Szerző: dviki022

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű Olsen-ikrek egyikét súlyos betegség támadta meg, méghozzá ugyanaz, ami Avril Lavigne-t is.

hirdetés
Súlyos betegségben szenved Ashley Olsen
Fotó: Charley Gallay

Ashley tünetei állítólag egyre rosszabbak. A Radar Online és az InTouch magazin beszámolói alapján a 28 éves színésznő állapota nem javul, sőt, éppen ellenkezőleg, egyre rosszabbodik. Csak rosszabbak lettek a tünetei, ami akadályozta a munkájában. Régebben minden idejét az irodában töltötte, de mostanában aligha, csak otthon pihen. Nagyon nehéz időszakon megy keresztül.

A bennfentes azt is kifejtette, hogy az Olsen lány testi fájdalmakkal és hangulatingadozásokkal küzd, mindezek ellenére viszont arra törekszik, hogy betegsége alatt is rendszeresen mozogjon és terápiára járjon.

Avril Lavigne-t szintén a Lyme-kór támadta meg, és hónapokig az ágyban is tartotta. Egy ponton olyan érzése volt, mintha haldokolna. Nem tudtam enni, és amikor medencézni mentünk, azt kellett hazudnom, hogy ágyban kell maradnom. Az összes barátom kérdezte, hogy mi a baj, de még én sem tudtam. Azt hittem haldoklom. Úgy éreztem, hogy nem kapok levegőt. Nem tudtam beszélni és mozogni.

Az Egyesült Államokban a Lyme-kór a leggyakoribb, kórokozóktól elkapott betegség. Ennek okozója pedig egy bizonyos baktérium, ami a Borrelia nemzetségbe tartozik és a kullancsok által kerül be a szervezetbe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek