Starity

Megműttette melleit Kylie Jenner?

2015. május 24. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az a hír járja, hogy szája után újabb testrészét vetette plasztikai beavatkozás alá a Jenner lány.

hirdetés
Megműttette melleit Kylie Jenner?
Fotó: Jason Merritt

A hónapok óta folyó spekulációk után néhány hete végre kitálalt Khloé Kardashian: húga, Kylie Jenner valóban feltöltette száját. Ezt követően már a 17 éves lány is beismerte, hogy ideiglenes injekciókkal váltak teltebbé ajkai, ám most úgy tűnik, valóban kés alá feküdt.

Egy bennfentes árulta el a Radar Online-nak, hogy Kyle nagyjából két hónappal ezelőtt melleit is megműttette. Bruce és Kris próbálták lebeszélni róla, hogy megcsináltassa a melleit és legalább a húszas évei elejéig várjon, de Kylie nem hagyta magát. Úgy két hónappal ezelőtt volt a beavatkozás és szilikonimplantátumai vannak.

A dolgot már csak azért sem nehéz elhinni, mivel a Kardashian-Jenner família oszlopos tagja korábban már elárulta a Cosmónak, hogy nem zárkózik el a szépészeti beavatkozások elől: Nem vagyok a műtétek ellen. Sosem mondom, hogy nem, de jelenleg nem vágyom rá.

A névtelen informátor továbbá azt is elárulta, hogy Kylie-t nővérei, Kourtney, Kim és Khloé inspirálták: Kylie legalább 13 éves kora óta implantátumokat akart. Látta a nővérei, Kourtney, Kim és Khloé nagy melleit és ő is úgy akart kinézni, hogy ők.

Kylie 2014 novemberében és 2015 márciusában

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek