Starity

Megérkezett a Scream Queens első előzetese

2015. május 25. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sok apró ízelítő után végre megjelent az első hivatalos trailer is a Fox ősszel érkező horror-vígjátéksorozatához.

hirdetés
Megérkezett a Scream Queens első előzetese
Fotó: Steve Dietl/Fox

Az elmúlt hónapokban kaptunk plakátokat, teaseröket és fotókat is az idén ősszel debütáló Scream Queenshez, ám a legelső előzetesre még várni kellett egészen mostanáig. Néhány nappal ezelőtt ugyanis végre felkerült a YouTube-ra a háromperces trailer, melyben az összes főszereplő feltűnik.

Ryan Murphy új horrorvígjáték-sorozata egy egyetemen játszódik, a középpontjában pedig a Kappa diáklány-egyesület tagjai állnak, akiket egy őrült sorozatgyilkos tart rettegésben. A siker már most garantált, hiszen olyan sztárok kaptak szerepet a produkcióban, mint Jamie Lee Curtis, Emma Roberts, Lea Michele, Ariana Grande, Nick Jonas, Keke Palmer, Abigail Breslin, Oliver Hudson és Skyler Samuels.

Számtalan szerelmi háromszög és sok szex lesz – ígérte Murphy az ősszel érkező 15 epizódos első évaddal kapcsolatban, melyről egy másik videót is közzétettek a trailer debütálása után, amiben a készítő mellett Lea és Emma is megszólalt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek