Starity

Amber Skye imádja a Trónok harcát és a Gyűrűk urát

2015. május 27. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Examiner készített rövid interjút a Beauty and the Beastből ismert színész-énekesnővel, aki kedvenc filmjeiről és sorozatairól is mesélt.

hirdetés
Amber Skye imádja a Trónok harcát és a Gyűrűk urát
Fotó: Fiona Pepe

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Amber Skye gőzerővel dolgozik új EP-jén, a Riversön, melynek finanszírozásához rajongói segítségét kérte, ugyanis független előadóként nem áll mögötte lemezkiadó, ami gondoskodna a promótálásról és az egyéb költségekről. A kitűzött 18 ezer dollárt sikeresen el is érte egy nappal a határidő lejárta előtt, ezt pedig természetesen rögtön meg is köszönte bejegyzésben és videóban is.

A nagy munka közepette azonban a 26 éves énekes-színésznő szakított egy kis időt az Examiner egyik riporterére is, aki néhány gyors kérdést tett fel neki.

– Van olyan album vagy előadó, aki nélkül nem lennél képes élni?

– Imádom a 90-es évek balladáit. Szeretem még Lauryn Hill Miseducation című albumát és szinte minden egyes dal szövegét tudom. Ugyanakkor nagyon szeretem a hangulatos természetzenét, amikor esténként aludni készülök. Erre mindig szükségem van. Igazából imádok mindent!

– Mi volt életed legelső koncertje és van-e kedvenced?

– Aretha Franklin, amikor 12 éves voltam. Élénken él az emlékezetemben. Egy apró színházban volt, Newarkban. Ismertem az összes dalát és mindenképpen ez a legkedvesebb koncertélményem. Bár néhány évvel ezelőtt láttam a Foo Fighterst a Madison Square Gardenben és az egy igazán ütős este volt. Imádom még Oh Land fellépéseit is. Ő is brooklyni előadó, de Dániából származik.

– Milyen CD-t hallgatsz most egyfolytában?

– CD? Már jó ideje nem játszottam le igazi CD-t! De nagyon szeretem az Alt Nationt a Sirius XM-en, mindig frissek. Szeretem Sylvan Essót, a Wombatsot, és a Royal Blood az egyik legjobb új rockbanda.

– Milyen könyvet olvasol most?

– Már jó ideje nem volt időm leülni egy könyvvel, de van néhány, amit idén nyáron el akarok olvasni. Imádom a történelmi regényeket.

– Mi a kedvenc sorozatod, illetve filmed?

– Hmm. Trónok harca, A gyűrűk ura, Kártyavár, A muzsika hangja, Vikingek, A rettenthetetlen, Outlander... haha, melyik nem számít? Most nagyon jó időket él a televíziózás.

– Ha nem zenélnél vagy színészkednél, akkor mit csinálnál karrierügyileg?

– Ez olyan, mintha azt kérdeznéd egy madártól, hogy mit csinálna, ha nem tudna repülni! Azt hiszem, a túlélést tanulgatnám, de az nem lenne élet! Sok mindent szeretek, a természetet, misztikus ékszerek készítését, a divatot stb. De semmi sem olyan fontos számomra, mint a színészet és a zene.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek