Starity

2016-ban érkezik Katy Perry ötödik lemeze

2015. május 25. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry menedzsmentje elárulta, hogy az énekesnő már gőzerővel dolgozik az új lemezén.

hirdetés
2016-ban érkezik Katy Perry ötödik lemeze
Fotó: Billboard

Katy Perry még mindig a Prismatic turnéjával járja a világot, azonban az énekesnő kedvenc helye India, ahová hamarosan vissza szeretne térni. A Direct Management munkatársa, Steven Jensen, aki olyan előadoknak fogja pártját Katy mellett, mint Selena Gomez és Adam Lambert, elárulta, hogy a Dark Horse énekese vissza fog térni Indiába új lemezével, ami 2016-ban jelenik meg. Katy Perryt már most lefoglalták a következő világ körüli turnéjára, és gőzerővel folynak a munkálatok az ötödik stúdióalbumán.

Katy imádja Indiát, és hamarosan el is fog látogatni az országba. Úgy tervezi, hogy a következő albuma valamikor 2016-ban jelenik meg, és akkor vissza tud térni – árulta el a DMG vezetője.

A Prismatic turné 2014 elején indult, és még mindig tart. A koncertút a népszerű Prism albumot támogatja, amivel Perry olyan slágereket termelt, mint a Roar, Dark Horse és This Is How We Do. Az ötödik stúdiólemeze lesz a Katy Hudson, One of the Boys, Teenage Dream és a Prism folytatása, így az elvárások ismét nagyok felé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek