Starity

Anya lett Keira Knightley

2015. május 27. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég világra jött a 30 éves színésznő és James Righton első gyermeke.

hirdetés
Anya lett Keira Knightley
Fotó: Elena Rendina/Violet

Tegnap számolt be elsőként az örömhírről az E! News, miszerint megszületett Keira Knightley és James Righton első közös gyermeke. A csöppség érkezését egyelőre még nem erősítették meg sem a szülők, sem pedig szóvivőik, mindössze névtelen informátorok dicsekedtek el vele.

Hivatalos közlemény hiányában nemhogy a nevet és születési dátumot, de még azt sem tudni, hogy kislánynak vagy kisfiúnak adott életet az Oscar-jelölt színésznő. A vanityfair.com-ról ismert Kelly Butler – aki előre megjósolta azt, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kislányát Charlotte Elizabeth Dianának fogják hívni – azonban arra tippel, hogy ha kisfiú, akkor az Arthur, ha pedig kislány, akkor az Olivia nevet kapta az újszülött.

A 30 éves színésznő 2013 májusában mondta ki a boldogító igent Jamesnek, tavaly novemberben pedig első gyermekük érkezéséről kaptak szárnyra pletykák, amiket nem sokkal később meg is erősítettek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek