Starity

10 érdekesség, amit nem tudtál Robbie Williamsről

2015. május 27. 07:07   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Augusztusban újra Magyarországra látogat a világ egyik legmenőbb popsztárja, Robbie Williams. Az őrületesnek ígérkező nyári koncertre hangolódva összegyűjtöttünk tíz érdekes tényt, amit talán még a legnagyobb rajongók sem tudnak Robbie Williamsről.

hirdetés
10 érdekesség, amit nem tudtál Robbie Williamsről

1. Robbie feleségét, Ayda Fieldet egy vak randinak köszönheti, amit a közös barátok hoztak össze még 2007-ben. A Take That egykori tagja nemrég viccesen emlékezett vissza arra a bő ruhára, amit Ayda a randin viselt, ugyanis az előnytelen szabás miatt Robbie azt hitte, hogy a lány terhes. Azóta a párnak egy kislánya és egy kisfia is született.

2. Annak ellenére, hogy Robbie évek óta házas, fiatalabb korában nagy nőfaló hírében állt. Összeszűrte a levet többek között Nicole Kidmannel, akivel a Something Stupid című duett során gabalyodtak össze, de hódításai között van Cameron Diaz és a Spice Girls két tagja, Mel C és Geri Haliwell is. 

3. Sokan nem is tudják, de Robbie Williams tartja a legtöbb eladott koncertjegy és a legtöbb BRIT zenei díj rekordját. A 2006-os Close Encounters Tour során egy nap alatt több mint egymillió-hatszázezer jegyet kapkodtak el a rajongók, amely elég volt ahhoz, hogy az énekes neve bekerüljön a Guinness Rekordok könyvébe. Ennek fényében nem csoda, hogy az énekes rekordmennyiségű, összesen 17 darab BRIT zenei díjat vihetett haza az elmúlt 20 év során (az első ötöt még a Take That tagjaként vehette át).

4. Robbie Williams több albumot adott el az Egyesült Királyságban, mint bármelyik másik brit szólóénekes a történelem során. Több mint 70 millió eladott lemezzel a háta mögött, 2004-ben bekerült a UK Music Hall of Fame-be, miután megszavazták a 90-es évek legnagyobb művészének. 

5. Az énekesnek összesen 13 tetoválása van: a hátán a Beatles egyik slágerének címe, az All You Need is Love felirat olvasható, egyik csuklóján a Take That logóját viseli, jobb gyűrűsujjára pedig felesége nevének kezdőbetűje van varrva, mert állítólag folyton elveszíti jegygyűrűjét.  

6. 2007-ben Robbie heves vitába keveredett szomszédjával, a Reszkessetek Betörőkből ismert Joe Pescivel, miután a popsztár focista cimborái elállták autóikkal a szomszéd garázsbejáratát. Pesci egy golfütővel akart az autóknak esni, ám Robbie még idejében megakadályozta a zúzást. Az eset után az énekes engesztelésképpen egy 400 ezer dolláros Bentley-t ajándékozott Pescinek.

7. 41 éves kora ellenére az énekes nem tud vezetni. Nemrég azt nyilatkozta egy interjúban, hogy már nem is szeretne megtanulni, hiszen a londoni kaotikus közlekedés rászoktatta az állandó taxizásra, azonban Los Angelesben mindenkinek van saját autója, így az Államokban egy limuzint bérel, ami mindig rendelkezésére áll. 

8. Robbie-t számos világmárka arcaként láthattuk már: a Reebok, Versace, 7Up, Pepsi, és Nikon brandek mellett nemrégiben szerződést kötött a Royal Coffee-val, ahol George Clooney babérjaira törve James Bondnak öltözve népszerűsíti a kapszulás kávét. 

9. Robbie két nagy szenvedélye a foci és a minőségi ruhák, ennek megfelelően üzleti törekvéseit ezen a két területen kamatoztatja. A Port Vale rajongóként nemrégiben részesedést vásárolt a klubban, emellett pedig elindította saját ruhamárkáját, a Farrellt. A katonai ihletésű ruhadarabok legújabb kollekcióját az énekes egyik legjobb barátja, Olly Murs népszerűsíti.

10. A brit énekes szenvedélyesen rajong a földönkívüliekért, állítása szerint már többször látott UFO-t, sőt, néhány dalát egy-egy harmadik típusú találkozás ihlette. Legújabb ötlete, hogy megvásárolja a Kalifornia mellett található White Rock Islandet és UFO-megfigyelő bázist alakít ki rajta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek