Starity

Hiányolja az ottalvós bulikat Kat Graham és Candice Accola

2015. május 27. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Us Weeklynek mesélt legkedvesebb Ninához fűződő emlékeiről a két színésznő, és kedvenc közös jeleneteikről, valamint a találkozásról is szót ejtettek.

hirdetés
Hiányolja az ottalvós bulikat Kat Graham és Candice Accola
Fotó: The CW

A május 14-ei The CW Upfronton kapta mikrofonvégre az Us Weekly egyik riportere Kat Grahamet és Candice Accolát, a velük készült interjúk viszont csak a napokban láttak napvilágot. A fő téma természetesen Nina Dobrev volt, hiszen hat év után úgy döntött, kilép a számára világhírnevet meghozó Vámpírnaplókból.

Meg tudom érteni, hogy tévénézőként ez milyen fájdalmas, mivel én is nagyon érzékeny vagyok a sorozataimmal kapcsolatban – kezdte a Caroline Forbesot alakító színésznő, majd arra kérdésre, hogy milyen három szóval jellemezné a bolgár színésznőt, a következőt válaszolta: Bolond, mert mindig vicces fejeket vág és táncol. Nagyon elszánt, nagyon keményen dolgozik. Kajacápának hívom, mert nem lehet nálad semmilyen étel, ha a közelben van. Mindig odajön és lop belőle egy falatot.

Kat is ugyanazt a kérdést kapta, mint Candice, de ő egy jelzővel megtoldotta a listát: Öö... Szabad, bolgár, haj és hozzá kell még tenni a lábakat is. Amikor pedig az első benyomásról kérdezték, így válaszolt a 25 éves színész-énekesnő: Nagyon sztoikusnak tűnt számomra. Az a tipikus vidám lány, de ugyanakkor nagyon tartózkodó is volt.

A 28 éves szőkeség elárulta, hogy az első találkozás igazán emlékezetes volt, ugyanis rögtön beledobták őket a mélyvízbe és a 2009-es pilot forgatás helyszínén találkoztak először mindenkivel: Mindannyian egyszerre, egy stábként találkoztunk Vancouverben a pilotnál, hat évvel ezelőtt. Mindenki pozitívan állt hozzá a dologhoz, izgalommal teli szívvel.

Fotó: The CW

A régi szép emlékek után pedig természetesen szóba került az utolsó felolvasás is, ami igazán érzelemdús volt. Hát, alig tudtuk végigrágni magunkat rajta. Julie-val [Plec, a TVD készítője] mi vagyunk a csapat nagy bőgőmasinái. Nagyon nehéz volt – árulta el Bonnie Bennett megformálója, aki azokra az időkre gondol vissza legszívesebben, amikor együtt laktak Ninával és ottalvós bulikat tartottak.

Sok karaktertől elbúcsúztunk már, de magától értetődik, hogy Elena a sorozat szíve, így keserédes, de izgalmas is egyben. Egy család lettünk ilyen-olyan módon, így izgatott vagy amiatt, hogy láthatod, ahogy továbblépnek azok az emberek, akik fontosak számodra – nyilatkozta Candice, akinek kedvenc emléke hármójuk közös jelenete volt a hatodik évad záróepizódjában.

Végül pedig következett a nagy kérdés: Delena vagy Stelena? Nem vagyok olyan hülye, hogy ezt megválaszoljam – vágta rá Kat, Candice viszont készségesen lerántotta a leplet kedvenc párosáról: Mindig is Delena-rajongó voltam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek