Starity

Életrajzi filmben bizonyíthat Kat Graham

2015. május 29. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 24 évesen elhunyt Tammi Terrell életéről készül film hamarosan, a főszerepben pedig a Vámpírnaplók boszija lesz látható.

hirdetés
Életrajzi filmben bizonyíthat Kat Graham
Fotó: Nino Munoz/The CW

Kat Graham nemcsak zenei karrierjét építgeti a Vámpírnaplók mellett, hanem a filmiparba is betörni készül. Ugyan korábban már látható volt néhány alkotásban, most azonban egy jelentős szerepet sikerült megszereznie. Őt érte ugyanis a megtiszteltetés, hogy Tammi Terrell bőrébe bújhat a hamarosan érkező életrajzi filmben.

A film a 24 évet élt énekesnő életét és figyelemre méltó karrierjét mutatja be. Tammi kezdetben csak háttérénekesként bontogatta szárnyait, ám idővel kitört mások árnyékából és olyan slágereket alkotott meg Marvin Gaye-jel, mint az Ain’t No Mountain High Enough, a Your Precious Love és az Ain’t Nothing Like The Real Thing. A tehetséges énekesnő azonban nem élvezhette sokáig a sikert és csillogást, ugyanis egy 1967-es októberi fellépése közben összeesett, és ekkor derült ki, hogy agydaganata van. Ennek ellenére utolsó éveit is kemény munkával töltötte, végül 1970-ben hunyt el.

Szinte rögtön éreztem a köteléket Tammivel és a történetével több módon is, és hihetetlen késztetést éreztem arra, hogy elmesélhessem. Tammi Terrel maga volt a szenvedély és a lélek. Az, hogy elveszhetett a zenében, átsegítette az élet nehézségein. Amikor énekelt, fel tudta használni azt a fájdalmat, hogy nagyot alkosson és reményt adjon az embereknek, hogy ők is le tudják győzni a fájdalmaikat – nyilatkozta Kat.

A jelenleg még cím nélküli projekt forgatókönyvét Maryam Myika Day írta, a produceri munkákért pedig Robert Teitel, Rose Ganguzza és Hilary Shor felelősek. A forgatás várhatóan jövőre kezdődik el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek