Starity

Demi Lovato csatlakozott a Be Vocal: Speak Up kampányhoz

2015. május 29. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A ma már egészséges életet élő Demi Lovato csatlakozott öt mentális egészségügyi szervezet kampányához, a Be Vocal: Speak Uphoz.

hirdetés
Demi Lovato csatlakozott a Be Vocal: Speak Up kampányhoz

Nemrég a People magazin rántotta le a leplet arról, hogy Demi Lovato csatlakozik Amerika öt legnagyobb mentális egészségügyi szervezetének kampányához, a Be Vocal: Speak Up for Mental Healthhez.

A nem mindennapi összefogás célja eltörölni a mentális betegségekhez ragadó stigmát, továbbá, hogy hangot adhassanak a küzdelmeiknek azok, akik bármilyen mentális problémában szenvednek. Sokszor ugyanis ezzel óriási segítséget nyújtanak a hasonló cipőben járó társaiknak, felbátorítva őket arra, hogy ne szégyelljenek segítséget kérni családtagjaiktól vagy barátaiktól. Az énekesnő befolyásában bízva remélik, hogy minél több ember csatlakozik a megmozduláshoz, ezzel javítva a kezelések lehetőségeit.

A kampány kapcsán Lovato a People riporterének elmondta, hogy mostanra megtanulta, miként éljen jól együtt betegségével, és ebben szeretne segíteni másoknak is, minden lehetséges módon: Ma már boldog emberként élek, sőt, ennél boldogabb nem is lehetnék. Az élet nagyon, de nagyon jó. Van egy új kiskutyám, és már nem csak magamra, hanem rá is képes vagyok vigyázni. Az álmaimat élem. Az élet csodálatos.

A 22 esztendős tehetség arról is beszélt, hogy mentális állapotának javulása a munkájában is jól észrevehető. Jelenleg ötödik albumán dolgozik, amely várhatóan ősszel kerül a boltok polcaira egy új lemezcég, a Safehouse Records kiadásában, az Island, Republic és Hollywood Records közreműködésével. A kiadót a közelmúltban alapította Nick Jonasszal és menedzserével, Phil McIntyre-rel.

Jelenleg is stúdiózom, és borzasztó izgatott vagyok. Hamarosan megjelenik az új dalom, bár elmondhatnám, hogy mikor, de még nem tehetem. Ezzel az albummal végre megmutathatom az embereknek, hogy mire vagyok képes.

A kampányhoz készült fotósorozat

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek