Starity

Taylor Swift a világ legdominánsabb női között

2015. május 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 25 éves énekesnő is felkerült a Forbes idei listájára, melyen a legerőteljesebb nőket rangsorolják.

hirdetés
Taylor Swift a világ legdominánsabb női között
Fotó: Damon Baker/Glamour UK

Néhány nappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a Forbes az idei listáját a 2015-ös év legmeghatározóbb női alakjairól, melyen első alkalommal Taylor Swift is szerepel. Az első helyet Németország kancellárja, Angela Merkel kaparintotta meg immár ötödik alkalommal; a tavaly hatodikként végzett, idén pedig elnökként induló Hillary Clinton feltornázta magát a dobogó második fokára. Őt követi Bill Gates felesége, Melinda, míg az USA first ladyje, Michelle Obama a 10., Oprah Winfrey a 12., II. Erzsébet királynő pedig a 41. helyezett lett.

Taylor a rangsor legfiatalabb tagja és a 64. helyen végzett. Többek között azért is, mert többmilliós lemezeladással büszkélkedhet, és tavaly októberben debütált albuma, az 1989, mellyel a 2014-es év első platina elismerését is bezsebelhette. Emellett ő az egyik legtöbb követővel rendelkező híresség a Twitteren a maga 58 milliós táborával, és a Forbes számításai, valamint információi szerint tavaly nem kevesebb mint 64 millió dollárt keresett.

Idén Lady Gaga és a kifutóról visszavonuló Gisele Bündchen is lecsúszott a világ 100 legkiemelkedőbb nőjét rangsoroló listáról, amit a magazin szerkesztői, valamint politikával, gazdasággal és médiával foglalkozó nők állítanak össze minden évben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek