Starity

Új énekessel nyomul az Asking Alexandria

2015. június 02. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

I Won’t Give In címmel május 26-án jelent meg az Asking Alexandria legújabb dala, amit a csapat már az új énekessel rögzített.

hirdetés
Új énekessel nyomul az Asking Alexandria

Május 26-án debütált az új Asking Alexandria-dal, az I Won't Give In, melyben immár az új énekessel mutatkozik be a yorki metalcore csapat. Már év elején bejárta a világot a hír, hogy Danny Worsnop kilépett az együttesből, ugyanis a 2011-ben alapított We Are Harlotban szeretné folytatni zenei karrierjét.

Az énekes kilépését követően a kétségbeesett rajongók között megkezdődött a találgatás, hogy ki fogja átvenni Danny helyét, ám a Make Me Famous és a Down & Dirty zenekarok éléről ismert Denis Stoff tökéletes választásnak bizonyult. Arról egyelőre nincs információ, hogy az új énekessel kiegészült zenekar új albumon dolgozna, ám a rajongók a hamarosan kezdődő Rock Am Ring és Rock Im Park fesztiválokon megtekinthetik az új felállást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek