Starity

Justin Bieber már megint nem bírt magával

2015. június 01. 07:07   |   Szerző: Yovanna/Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lejárató üzenetet írt az Instagramon az egyik legnépszerűbb pletykaoldalról, a Hollywood Life-ról, amiért megírtak róla egy pletykát.

hirdetés
Justin Bieber már megint nem bírt magával

Justin Bieberről és Selena Gomezről szakításuk ellenére még mindig terjengenek a mesék az interneten arról, hogy még mindig randiznak. Justinnak nem tetszenek a hamis pletykák, amiket a média – legfőképp a Hollywood Life nevű pletykaoldal  –  terjeszt róla és egykori exéről, így kiadta magából a dühét. Az Instragramon hirtelen felindulásból olyan durva posztot írt a fent említett  honlapról, hogy később maga is megbánta.

A Hollywood Life a legfelháborítóbb, leghamisabb, legvisszataszítóbb és valótlan információkat közlő honlap, amit valaha láttam. A szó szoros értelmében azt tesznek ki, amit akarnak. Az ilyenek általában nem érdekelnek, de ez annyira nevetséges volt, hogy mondanom kellett erre valamit. Ne menjetek az oldalukra, ne csináljatok nekik látogatottságot – írta a fiatal énekes az Instagram-profilján

Az olvasottakra többek között Ariana Grande is reagált, aki egyetértett a tinisztárral. igeeeeeeen, Justin, igeeeeeen – írta. Az utálkozó posztot azóta természetesen törölték, ám ha valami felkerül az internetre, annak nem lehet megálljt parancsolni, így a követők természetsen lefényképezték Justin kirohanását. A cikkben – ami egyébként ugyancsak eltűnt – Justin és Selena állítólagos házasságáról írtak, amely mellett még Biebs sem tudott elmenni szó nélkül.


Fotó: www.justinbieberzone.com (eredeti bejegyzés: Instagram/Justin Bieber)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek