Starity

Visszautasította rajongóit Ian Somerhalder

2015. május 31. 22:10   |   Szerző: vica226

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder Párizsban való tartózkodása alatt nem kért rajongói szeretetéből. A színész elutasította a rajongók közös kép készítése iránti kéréseit.

hirdetés
Visszautasította rajongóit Ian Somerhalder

Párizsi tartózkodása alatt a színész feleségével, Nikki Reeddel éppen elhagyni készült egy szállodát, amikor rajongók csoportja rohamozta meg őket. Somerhalder nem épp a legjobb formáját hozta, és mielőtt a rajongók egy szót is szólhattak volna, kisebb kioktatól leckébe kezdett. Ne, ne, ne. Hé, figyeljetek. Fejezzétek be! Minenki figyeljen rám. Szeretlek titeket srácok, de ma nem fotózkodom senkivel. Ez ma az én napom. Kérlek, ne kövessetek minket. Szeretlek titeket srácok. Olyan jók vagytok hozzánk. Fantasztikusak vagytok.

Amikor Ian befejezte a beszédet, egy lány, aki mellette állt, könyörögni kezdett a színésznek, hogy csak egyetlen képet engedjen készíteni. Ian ezt is elutasította, megismételve előzőleg elhangzott szavait. A lány sírásba kezdett, mire Ian mindent megtett, hogy megvígasztalja  őt, ellenben a kép végül nem készült el. Itt vagyok, nyugi. Nincs egy kép sem. Nem – mondta, és megérintette a vállát.


A sztár nem kért a rajongóiból

Többen sírva fakadtak, amit a színész szó nélkül hagyott, és szó szerint elmenekült Nikkivel. A helyszínről többen csalódottan tweeteltek, az egyik rajongó a következő sorokat hagyta mikroblogján: Wow. Most találkoztam Iannel, nagyon bunkó volt. Olyan sokan nem vártak rá... Valóságos csalódás volt...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek