Starity

Különös módszerrel engesztelte ki utasait a Delta Airlines

2015. június 01. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gép már jó ideje a kifutópályán vesztegelt a rossz idő miatt, amikor a pilóta egészen egyedi módszerrel próbálta meg oldani a feszültséget: pizzát rendelt az utasoknak.

hirdetés
Különös módszerrel engesztelte ki utasait a Delta Airlines
Fotó: Twitter / Riley Vasquez

Aki gyakran utazik repülővel, tudhatja, hogy kevés kellemetlenebb dolog van annál, mint amikor a gépünk már felszállásra kész, de mégsem indulhat el rögtön. Idegenekkel összezsúfolva kell órákat eltölteni, miközben a célállomáson rengeteg dolgunk lenne, és a szeretteink is várnak ránk.

A Delta Philadelphiából Atlantába tartó délutáni járata az Atlanta felett tomboló vihar miatt nem tudott leszállni a célállomáson, így kénytelen volt Knoxville felé venni az irányt és az ottani kifutópályán vesztegelni, amíg a rossz idő tart.

A sok morcos utas arca viszont hirtelen mosolyra váltott, amikor az órákon át tartó várakozás közben egyszer csak megérkezett egy poggyászkocsi, ami bőröndök helyett pizzával volt megrakva.

A gép végül három órával később érkezett meg a tervezetthez képest, viszont az utasok biztosan nem voltak éhesek. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek