Starity

Holnap folytatódik a Pretty Little Liars

2015. június 01. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kedd este vetítik az USA-ban az ABC Family drámasorozatának legújabb epizódját, ami sok-sok meglepetést tartogat. Vigyázat, spoilerveszély!

hirdetés
Holnap folytatódik a Pretty Little Liars
Fotó: ABC Family

Június 2-án, azaz holnap este a rajongók legnagyobb örömére folytatódik a Pretty Little Liars, így az utóbbi időben egyre több apró ízelítőt és nyilatkozatot is kaptunk a folytatásról. Az ABC Family YouTube-csatornájára felkerült egy rövid videó például Aliről, aki otthona előtt tett nyilatkozatot az újságírók és riporterek hada előtt, miközben édesapja, valamint Ezra és Caleb is körülötte voltak, de ezt a sneak peeket sajnos időközben törölték

Egy hónappal ezelőtt elrabolta a barátaimat egy arc és név nélküli gyáva, ugyanaz a szörnyeteg, aki megtámadta Mona Vanderwaalt és ránk kente a gyilkosságát. Most már tudjuk, hogy Mona életben van, de rettenetes veszélyben van, akárcsak a barátaim. Rettentően hálás vagyok, hogy itthon lehetek a családommal, de bármit megtennék, hogy újra láthassam a barátaimat. A barátaim mindig is nagy támaszaim voltak. Nélkülük elvszek az erdőben, teljesen egyedül vagyok – hangzott el Sasha Pieterse karakterének közleményében.

A történet ugyanott folytatódik, ahol abbamaradt, ám Alison nyilatkozatából kiderül, hogy Spencer, Hanna, Aria, Emily és Mona több mint egy hónapig lesznek Charles fogságában. Ez idő alatt Alit felmentik büntetése alól, hiszen kiderül, hogy Mona életben van és Andrew válik az első számú gyanúsítottá, őt viszont rejtélyes módon teljesen elnyelte a föld.

Ali rettenetesen aggódik. Kiad valamit a sajtónak és most először láthatjátok, hogy mennyire zaklatott és félti a barátait. Szerintem elnyomja az összes érzelmét, azzal kapcsolatban, hogy kijöhetett a börtönből, amiatt, ami most a lányokkal történik, és hogy mennyire fél. Mindent félretett. Sok érdekes dolog történik, amikor próbálják megtalálni a lányokat és kiszabadítani őket erről a szörnyű helyről – árulta el Sasha az MTV Newsnak.

Miután az ötödik évad fináléja temérdek kérdést felvetett a nézőkben, a sorozat készítője, Marlene King azt ígérte, hogy a hatodik szezonban ezekre mind választ kapunk. Továbbá azt is elárulta, hogy fokozatosan megismerhetjük Charlest és állítása szerint mindenki nagyon meg fogja sajnálni.

Ez az eddigi legsötétebb évadunk. Nehéz nyomon követni, hogy mi történik és miért, mitől kattant be Charles és hogyan jár az agya, valamint hogyan jutott el erre a pontra, ami ennyire sötét. Rémisztő és szomorú, hogy valaki ilyen messzire elmegy, ilyen szörnyű ember válik belőle. Mindenkinek lámpafény mellett kell néznie a sorozatot és bezárt ajtókkal, mert nagyon félelmetes lesz – készítette fel Sasha a rajongókat a Seventeen magazinnak adott interjújában, valamint azt is megerősítette, hogy Charles a DiLaurentis család tagja.

Az idő múlásával azonban nemcsak a rejtélyekre derül fény, hanem a lányok életében is sok változás történik. Ali életébe például egy olyan személy lép be, aki semmit sem tud családjáról, és közeli viszonyba kerülnek. Ez az új kapcsolat pedig a lány egy teljesen új oldalát mutatja majd meg a nézőknek.

A sorozat producere, Oliver Goldstick nemcsak Alison, hanem a többi lány szerelmi életében is nagy fordulatokat ígér. Aria és Ezra például úgy döntött az előző évadban, hogy külön utakon folytatják, most azonban valami ismét közelebb hozza majd őket egymáshoz. Hanna és Caleb kapcsolata sem lesz akadálymentes, de mivel őket az ég is egymásnak teremtette, Goldstick elmondása szerint valószínűleg együtt maradnak.

Emilyre nagy hatással lesznek a Babaházban történtek és a jövőben pontosan tudni fogja, hogy kit és mit akar. A kérdés már csak az, hogy az ő életébe is egy új személy lép majd, vagy egy már ismert karakterrel jön össze?

Mivel Spencer találta meg Charles filmjét, és ő az, akit leginkább hajt a kíváncsiság és a kutakodás utáni vágy, egy időre kicsit háttérbe fogja szorítani szerelmi életét. De ez nem jelenti azt, hogy szakítani fognak Tobyval, mindössze annyi történik majd, hogy az évad első felében inkább a nyomozásra fog koncentrálni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek