Starity

The 1975: feloszlás vagy új kezdet?

2015. június 02. 13:01   |   Szerző: healy.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The 1975 nevű banda tagjai vasárnap este törölték elérhetőségeiket, lépésük pedig azonnal pánikot eredményezett a rajongók körében.

hirdetés
The 1975: feloszlás vagy új kezdet?

A The 1975 nevű szintipopegyüttes rögtön pletykák hadait indította el, amikor törölték internetes elérhetőségeiket vasárnap éjfélkor, miután megosztottak egy képregényrészletet egy hosszabb hangvételű búcsúszöveggel a rajongók számára.

Nagy pánikot okoztak az Instagramon és a Twitteren a képpel, egyesek szerint a feloszlás fenyegeti őket. A banda által megosztott teljes, mostanra már törölt bejegyzésben ez olvasható: Halihó! Ez a gondolatok ideje, ugye? Megöltük a rocksztárokat. Ez csak egy újabb járulékos veszteség a népművészet elleni háborúban – lemészároltuk a posztmodern hajlamaink és az önismeretünk miatt. A tervezett szükségleteknek nem csak vizuálisan, hanem filozofikusan is meg kell valósulniuk. Hogyan csináljuk? Először is vissza kell szereznünk az identitásunkat, és újra kontroll alatt tartani azt. Ez egyszerű. Mondhatni fekete-fehér, de addig nem lesz semmilyen popzene vagy tánc hosszú hajjal. Minden kapcsolat legnehezebb része kimondani, hogy ég veled. Bármennyire is szeretnénk, hogy a dolgok ugyanolyanok maradnának, a változás elkerülhetetlen része az életnek. Nem maradhatunk ugyanazok örökké, akik soha nem fejlődnek. Tehát távoznunk kell, szeretünk titeket – ez már rég megtörtént. Köszönjük, The 1975.

A búcsú után néhány órával mind a négy tag, Matty, George, Ross és Adam is törölték fiókjaikat a közösségi médiából, illetve a banda Twitter-, Facebook- és weboldala sem elérhető, egyedül az Instagramon találhatóak meg. A feloszlást nem erősítették meg, ennek ellenére rajongók ezrei vannak összezavarodva, és félnek a legrosszabbtól: kedvenc bandájuk számára itt a vég. Viszont vannak emberek, akik szerint ez csak egy reklámfogás, mások szerint pedig a The 1975 elérkezett egy bizonyos véghez, ami majd új kezdetet eredményez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek