Starity

Július végén érkezik a Disney Descendants

2015. június 02. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney Csatorna végre kitűzte idei legnagyobb dobásuk, a Descendants premierdátumát, és kibővített előzetessel is megajándékozták a rajongókat.

hirdetés
Július végén érkezik a Disney Descendants

A Disney Csatorna az idei nyarat is szeretné emlékezetessé tenni. Mi is beszámoltunk arról, hogy már június végén bemutatásra kerül a Tengerparti tinimozi második része, most pedig az is kiderült, hogy az év filmes eseményeként beharangozott Descendants július utolsó napján, 31-én kerül majd a tévéképernyőkre.

A Dove Cameron főszereplésével készült filmet a High School Musical rendezője, Kenny Ortega készítette, így természetesen látványos koreográfiákra is számíthatunk a kaland, akció, romantika és nevetés mellett. A promóció keretében a Hasbro játékgyárral is leszerződtek, és a film szereplőiből babák készültek, amelyeket a 2015-ös New York-i játékkiállításon mutattak be először, és körülbelül a premierrel egy időben kerülnek majd a boltok polcaira.

A Disney a premiert megünneplendő, egy kibővített, 2 perc 15 másodperces előzetest is közzétett, amelyben nagyobb betekintést nyerhetünk a történetbe és a szereplők motivációjába.

A csatorna szokásához híven a premier után ismét útjára indít egy sorozatot, ezúttal a Jessie spin-offját BUNK'D címmel. A főbb szerepekben viszontláthatjuk Karan Brart, Skai Jacksont és Peyton Listet is, ám a Descendantsben szereplő Cameron Boyce nem tér vissza, mivel jelenleg a Disney XD-n a Gamer's Guide to Pretty Much Everythingben játszik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek