Starity

Anastacia új dala a Burning Star

2010. szeptember 17. 10:10   |   Szerző: Fan-ily6889

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a születése napján, szeptember 17-én egy új dallal ajándékozta meg a rajongóit.

hirdetés
Anastacia új dala a Burning Star

Anastacia és a belgiumi énekesnő, Natalia Druyts a mai napon egy nagyon jó duettel jelentkeznek. Az amerikai énekesnő a nyár folyamán Belgiumba látogatott, ahol egy sajtótájékoztatón vettek részt. Egy show-ra készülnek közösen Natalia Meets Anastacia elnevezéssel. Az eseményre januárban kerül majd sor. Anastacia nagyon örült a találkozásnak, és azt mondta, hogy egész jól kijöttek egymással, rengeteget nevettek együtt. Nataliát úgy jellemezte, hogy egy „őrült nő”, de rögtön hozzátette, hogy „én őrültebb vagyok”!

Anastacia a közelmúltban két másik duettel is remekelt. Az egyik a még tavaly év végén megjelent Stalemate volt, amit a Ben’s Brother együttessel vett fel közösen. A másik pedig a nyáron debütált Safety volt, amit az orosz származású Dima Bilannel adott elő.

Nagyszerű ajándék volt ez Anastacia részéről! Innen a távolból is nagyon boldog születésnapot, valamint sok boldogságot és csodálatos napot kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek