Starity

Ruhamustra: Critics’ Choice TV Awards 2015

2015. június 07. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, kik voltak a május 31-ei díjátadó legjobban és legrosszabbul öltözött sztárjai!

hirdetés
Ruhamustra: Critics’ Choice TV Awards 2015

Korábbi cikkünkben már megtekinthettétek az ötödik Critics’ Choice Television Awards győzteseit, most azonban a kék szőnyeg főszereplőit vesszük górcső alá. Az est folyamán rengeteg híresség sétált végig a fotósok hada előtt, sok csodás ruhakölteményt felvonultatva.

Sarah Paulson

Az American Horror Story: Freak Show-ban nyújtott alakításáért vihette haza a televíziós film vagy minisorozat kategória legjobb női mellékszereplőjének járó díjat. Azonban nem csak színészi játékát illeti elismerés, hanem összeállítását is. Fekete Prabal Gurungdress-ruhája, Kurt Geiger-cipője, Lee Savage-retikülje és Jacob and Co.-ékszerei remekül mutattak, piros rúzsa pedig csak tetézte mindezt.

Jaimie Alexander

A 31 éves színésznő egy obre-hatású Halston Heritage-kreációt öltött magára, amihez egyszerű Kurt Geiger-magassarkút, Halston-retikült, Pasquale Bruni-karkötőt és Doves-gyűrűket párosított.

Angie Harmon

Az Esküdt ellenségek sztárja Christian Siriano 2015-ös őszi kollekciójából választotta ezt a merész, ám vidám darabot. Fülbevalóját a Dana Rebecca Designstól, gyűrűit pedig az EFFY Jewelrytől kölcsönözte.

Shiri Appleby

A 36 éves színésznő egy elegáns tüllestélyibe bújt, ami a Yanina Couture-tól származik, magas sarkú cipőjét pedig az Aldo tervezte.

Jessica Lange

Az American Horror Story sztárja egyszerű fekete ruhájához mesés Bulgarin-nyakláncot és retikült párosított.

Maggie Gyllenhaal

A 37 éves színésznő egy Alexander McQueen által tervezett gyönyörű, pántnélküli, virágmintás ruhakölteményben lejtett végig a kék szőnyegen.

Julia Louis-Dreyfus

A Seinfeld és Az alelnök sztárjának fekete színű és arannyal díszített ruháját Carolina Herrera álmodta meg, egyszerű cipője Stuart Weitzmantől, ékszerei Neil Lane-től, retikülje pedig Edie Parkertől származik.

Judy Greer

A 39 éves színésznő alice+olivia-ruhája vegyes érzéseket váltott ki az emberekből, hiszen sokan úgy vélik, hogy túl sok; mások szerint viszont csodálatos.

Gina Rodriguez

A Jane the Virgin sztárjának egy Reem Acra Couture-kreációra esett a választása, amihez Stuart Weitzman-magassarkút és Edie Parker-retikült párosított.

Andrea Navedo

Nem Gina volt az egyetlen a Jane the Virgin stábjából, aki tiszteletét tette a díjátadón. Andrea egy korallszínű Faviana-ruhában mutatkozott, melyhez vintage-retikült és Roni Blanshay-fülbevalót választott.

Gillian Jacobs

A Balfékek sztárjának egyszerű, ám annál nagyszerűbb miniruháját J. Mendel tervezte, cipőjét pedig Sophia Websternek köszönheti.

Jaime Pressly

A nevem Earlből ismert színésznő igazán kitett magáért. Piros színben pompázó Gustavo Cadile-estélyije remek választás volt, ám nyakláncával tudnánk vitatkozni.

Mae Whitman

A 26 éves színésznő egy igazán feltűnő alice+olivia-kreáció mellett tette le a voksát, melyhez Tory Burch által tervezett magassarkút és Azlee-fülbevalót párosított.

Charlize Theron

A Dél-Afrikából származó színésznő ezúttal sem okozott csalódást. Lehengerlő látványt nyújtott Cushnie et Ochs-ruhájában, Brian Atwood-magassarkújában, Hoorsenbuhs-gyűrűjével és Dana Rebecca Designs-fülbevalójával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek