Starity

Szépségeket zsűrizhet Caitlyn Jenner

2015. június 07. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nővé operálása óta annyira megnőtt Caitlyn Jenner értéke a médiában, hogy a Miss USA szervezői felkérték, legyen a következő szépségversenyük zsűrijének tagja.

hirdetés
Szépségeket zsűrizhet Caitlyn Jenner
Fotó: Annie Leibovitz/Vanity Fair

Caitlyn Jenner nővé operálása óta a média figyelmének középpontjába került, hamarosan pedig saját valóságshow-jában lesz látható a világ több mint 100 országában.

Ez az óriási figyelem felkeltette a Donald Trump által birtokolt Miss Universe Organization érdeklődését is, olyannyira, hogy a USA Today értesülései szerint megkeresték egy ajánlattal is, hogy csatlakozzon a július 12-én Baton Rouge-ban megrendezésre kerülő Miss USA zsűrijének tagjaihoz.

Bár még nincs megerősítve, hogy zsűrizni fog, a szervezet nagyon szeretné megkapni, és felkerestük egy ajánlattal – írták a Miss USA szervezői közleményükben, hozzátéve, hogy övék az egyetlen olyan szépségverseny, amelyben 2011 óta megengedik, hogy transznemű versenyzők is részt vegyenek.

Caitlyn válasza tehát egyelőre várat magára, azt azonban tudjuk, hogy maga is nagy szépségverseny-rajongó: új nevét is a Miss America nézése közben találta ki, miközben a versenyzők nevei között válogatott.

Érdekesség, hogy mostohafia, Rob Kardashian twitteres zsűritagként vett részt a 2011-es Miss USA-választáson, és az adás alatt az utolsó kérdéskörben a későbbi győztes Olivia Culpónak tehette fel kérdését, hogy igazságosnak tartaná-e, ha egy transznemű versenyző nyerné el a címet a nőnek született társai elől. Olivia válasza egyébként igen volt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek