Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. június 07. 18:06   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét telt el, a sztárok pedig most sem tétlenkedtek, rengeteg fotóval lepték meg követőiket és rajongóikat az Instagram-fiókjukról. Íme egy válogatás a legjobbakból!

hirdetés

Demi Lovato New Yorkban van

Az énekesnő jelenleg New Yorkban tartózkodik, ahol fellépett a Digifesten. Demi elárulta, hogy még idén nyáron új dalokkal jelentkezik, amit rajongói már nagyon várnak.

Fotó: Demi Lovato / Instagram

Visszatért a One Direction az útra

A fiúk Cardriffben folytatták az On The Road Again turnéjukat másfél hónap szünet után. Napokon belül Bécsbe is ellátogatnak egy teljesen megújult dallistával, ami sokkal több felvételt tartalmaz Four nagylemezükről, mint az előző.

Fotó: Niall Horan / Instagram

Teljes ragyogásban turnézik Taylor Swift

Az énekesnő koncertkörúton van a 1989 albumával, ami a tavalyi év egyik legnagyobb sikere volt. Nem meglepő, hogy Taylor Swift így nemcsak belülről, hanem kívülről is ragyog az album névadójának turnéjával is.

Fotó: Taylor Swift / Instagram

Zöld lett Zayn Malik

Bár az ex One Direction-sztár normális életet akar élni, menyasszonya, Perrie Edwards azonban még nagy népszerűségnek örvend a Little Mix lánybandában. A képet Perrie töltötte fel Zaynről azzal a leírással, hogy Zöld haj, nem érdekel. A rajongókat megosztotta a változás.

Fotó: Perrie Edwards / Instagram

Ismét barátaival lógott Selena Gomez

Az énekesnő mostanában pihen, hiszen se zenei, se filmes téren nem ad magáról hangot legutóbbi Zedd-felvétele óta. Selenára ráfér a lazítás a jó barátaival, hiszen fiatal kora ellenére rengeteget dolgozott, szinte a kimerültségig hajszolva magát.

Fotó: Perrie Edwards / Instagram

Ian Somerhalder megünnepelte szerelme születésnapját

Megható üzenetet és fényképet hagyott Ian Somerhalder Nikki Reedről, akit a múlt hónapban vett feleségül. Nikki nemrég ünnepelte a születésnapját, amiről férje sem feledkezett el.

Fotó: Perrie Edwards / Instagram

Utazik Ellie Goulding

Az énekesnő nehéz szívvel hagyta ott a gyönyörű, mostanában napsütéses Londont, és megjegyezte Instagram-posztjában, hogy jó lenne, ha Lorde vele tartana. Ellie egyébként elismerte, hogy Taylor Swifttel és Katy Perryvel is jó barátságot ápol, és nem vesz részt semmiféle drámázásban.

Fotó: Ellie Goulding / Instagram

Justin Bieber új hajstílust mutatott be

Ami feltehetőleg elnyerte rajongói tetszését, hiszen több mint másfél millió szívet kapott rá. Justin mostanában eltűnt, de elmondása szerint még az idén számíthatunk tőle visszatérésre a zenei pályán. Kíváncsian várjuk!

Fotó: Justin Bieber / Instagram

Beyoncé családi napot tartott

Beyoncé több képet feltöltött férjéről, Jay-Z-ről, és kislányáról, Blue-ról. El kell ismerni, Beyoncé egyszerűen elragadó édesanya!

Fotó: Beyoncé / Instagram

A Paper magazin fotózta Zendayát

A színésznő mostanában egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fiatalok körében, így nem meglepő, hogy ez a képe is több mint félmillió szívet kapott az Instagramon. Zendaya retusálás nélkül is gyönyörű!

Fotó: Zendaya / Instagram

Adam Lambert lerajzolta magát

Lambert londoni tartózkodása során interjút adott a magyar Fókusznak, amely során játékos feladatokat és kérdéseket kapott a riporterektől. Adam ennek kapcsán rajzolta le magát egy percben, a végeredmény pedig meglepően jó lett.

Fotó: Kozma Vivien / Instagram

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek