Starity

Ruhamustra: CFDA Fashion Awards 2015

2015. június 08. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy héttel ezelőtt került megrendezésre az idei díjátadó, melynek vörös-fehér szőnyegén számos híresség tiszteletét tette.

hirdetés

Június elsején került megrendezésre a 2015-ös CFDA Fashion Awards, melynek helyszínéül a New York-i Lincoln Centerben található Alice Tully Hall szolgált. Temérdek színész, énekes, modell és celeb végiglejtett a neves esemény vörös-fehér szőnyegén, legtöbbjük pedig csodásan festett, ám akadtak olyanok is, akiknek ezúttal nem sikerült lenyűgözniük a nagyérdeműt összeállításukkal.

Nina Dobrev

Mindenki Elena Gilbertje ezúttal sem okozott csalódást. Álomszerű, tollakkal díszített Lela Rose-ruhája egyértelműen az est egyik legjobbja volt, hiszen egyszerű, letisztult és elegáns volt. Szerencsére a kiegészítők terén sem esett túlzásba H. Stern-fülbevalójával és Lee Savage-retiküljével.

Katie Holmes

A 36 éves színésznő csodásan festett egyedülálló, sötétzöld selyemruhájában, amit a Ralph Lauren tervezett. Egyedül azzal a csúnya gyűrődéssel nem vagyunk kibékülve, és frizurájával, ami így eltakarja a szintén Laurentől származó fülbevalót.

Abigail Spencer

Egyértelműen az Óz, a hatalmas sztárja volt az egyik legüdítőbb látvány ebben színes a Novis-kreációban, nekünk azonban mégis kicsit túl sok volt a minta és Malone Souliers Dawn Mules-magassarkújával sem értünk teljesen egyet.

Gigi Hadid

A fiatal modell csak úgy ragyogott ebben a 2016-os Michael Kors Resort-overálban, melyhez szinten a divatháztól származó magassarkút párosított, valamint Atelier Swarovski-ékszereket.

Karlie Kloss

Bár Taylor Swift modellbarátnője nem mindig bevállalós a vörös szőnyegen, ezúttal egy merész kivágással rendelkező, ugyanakkor bájos, fekete-piros pöttyös ruhát választott, ami a Diane von Furstenberg 2015-ös őszi kollekciójából származik.

Victoria Beckham

Nem csak a póz, hanem a ruha is ismerős lehet néhányak számára, ugyanis az egykori Spice Girl már nem egyszer viselte ezt a saját maga által tervezett kreációt, ami egyébként remekül áll neki, főleg ezekkel a Jacob & Co-ékszerekkel.

Lily Aldridge

A 29 éves modell választása egy éjkék Thakoon-ruhára esett, aminek hossza nem nyerte el a tetszésünket, és sajnos a fekete Tabitha Simmons-cipő sem segített rajta sokat.

Ashley Judd

Igazi műalkotásnak is elkönyvelhető ez az aranyozott Badgley Mischka-estélyi, ami a 2015-ös őszi kollekcióban kapott helyet. A 47 éves színésznő igazi királynőként festett benne és a kiegészítőket sem vitte túlzásba, így telitalálat volt az egész szett.

Michelle Monaghan

A 39 éves színésznő szemet kápráztató aranyszínű estélyije Monique Lhuillier 2015-ös őszi kollekciójából származik, valamint cipőjét és retiküljét is a Los Angeles-i divatháztól kölcsönözte.

Janelle Monáe

Az énekesnő egy egyedi Tadashi Shoji-kreációban lejtett végig vörös-fehér szőnyegen, ami nemcsak elegáns, hanem fejedelmi megjelenést is kölcsönzött neki. Bár nem fogta magát vissza a kiegészítők terén, még így sem esett át a lót túloldalára Louboutin-magassarkújával, valamin Lorainne Schwartz- és OFIRA-ékszereivel.

Diane Kruger

A német színésznő is bevállalós volt és biztos sokan megfordultak utána emiatt a piros-fekete Prabal Gurung-estélyi miatt, amit egyébként Swarovski-kristályokkal díszítettek. Ékszereit Monique Péan, retiküljét pedig Edie Parker tervezte.

Emmy Rossum

Egy meglehetősén érdekes szabású Dion Lee-ruhára esett a választása a Szégyentelenek sztárjának. A fekete kreáció a 2015-ös tavaszi kollekcióból származik és egy egyszerű Lee Savage-retikült, valamint Paul Andrew-magassarkút párosított hozzá.

Zachary Quinto

A Star Trek-reboot Spockja is tiszteletét tette a rendezvényen egy elegáns tengerészkék Ralph Lauren Black Label-szmokingban, melynek gallérja fekete színben pompázott, így tökéletesen illett hozzá fekete csokornyakkendője és cipője is.

January Jones

A Mad Men – Reklámőrültek sztárja egy dögös overálra szavazott J. Mendel 2015-ös őszi kollekciójából. Egyedi nyakláncát Irene Neuwirth tervezte, magassarkúja Paul Andrew-tól, retikülje pedig a Rauwolftól származik.

Amanda Seyfried

A 29 éves színésznő választása sokakat meglepett, hiszen ez az igencsak érdekes Rodarte-ruha nem éppen jellemző stílusára. A csipkével, Swarovski-kristályokkal és flitterrel tarkított kreáció szerintünk túl sok és már-már az ízléstelen kategóriába sorolandó, de az, hogy Amanda ilyen magabiztosan pózolt benne, plusz pontot érdemel.

Julianna Margulies

A Vészhelyzet Carol Hathawaye egy csillogó és áttetsző Michael Kors-estélyit öltött magára, ami előnytelenül állt neki és túlságosan is elnyelte alakját. Majd legközelebb!

Juliette Lewis

A 41 éves színésznő hozta szokásos formáját ezzel a varázslatos Christian Siriano-szettel, ami a 2015-ös tavaszi kollekcióból származik. Szerencsére nem kompenzálta túl összeállítását, hiszen a nagy tollas szoknya már magában nagy figyelmet követel.

Kim Kardashian

A második gyermekével várandós realitysztár is kiemelkedett a tömegből, ám nem jó értelemben. Fekete, kövekkel, szegecsekkel és tollal borított Proenza Schouler-ruhája egyszerűen túl sok volt.

Katharine McPhee

Az énekes-színésznő fekete Paule Ka-szoknyája és fehér haspólója önmagában remek egyszerű és kifinomult összeállítás lett volna, ám a hosszú Amanda Wakeley-mellénnyel elrontotta az összhatást. Gyűrűjét a Marina B-től kölcsönözte, retiküljét Lee Savage-től, cipőjét pedig Rena Caovillától.

Brittany Snow

A Tökéletes hang sztárja egy szeméhez tökéletesen passzoló Rachel Roy + RVN-ruhát válsztott, melyhez egy aprócska fekete Edie Parker-retikült párosított. Egyszerűen tökéletes!

Vanessa Hudgens

A színész-énekesnő elszabadult egy estére a Broadwayről, hogy végig vonulhasson a vörös-fehér szőnyegen ebben a fiatalos, mégis kifinomult éjkék Sachin & Babi Noir-estélyiben, melyhez Casa Reale-ékszereket választott.

Taraji P. Henson

Az Empire sztárja dögös oldalát villantotta meg ezzel a csábos, bordó Vera Wang-estélyivel, amihez Maxior-fülbevalót, Astley Clarke-gyűrűt és Gianvito Rossi-szandált húzott.

Petra Nemcova

A modell könnyed léptekkel vonult végig a fotósok előtt ebben a csinos bordó Max Azria-kreációban, amit néhány aranyszínű csíkkal dobtak fel, így cipője és retikülje is ebben a színben pompázott, rúzsa pedig estélyijéhez passzolt.

Chrissy Teigen

John Legend modell felesége sem egy egyszerű ruhát választott. Fehér, pántnélküli Solace London-estélyijéhez szimpla fekete Nudist-szandált, Swarovski-retikült és David Yurman-ékszereket párosított.

Natasha Poly

Az orosz modell egy bevállalós Michael Kors-kreációba bújt, amihez tökéletesen illő arany retikült, Lorraine Schwartz-ékszereket és szintén Kors-magassarkút választott.

Joshua Jackson

A rejtély sztárja egy fekete Ralph Lauren Black Labelben tette tiszteletét, amihez egy apró fekete csokornyakkendőt választott.

Hilary Rhoda

A 28 éves modell J. Mendel mellett tette le a voksát, ám annak ellenére, hogy a ruha mintája csodás, nem sikerült elvarázsolnia minket. Ebben pedig valószínűleg az is ludas, hogy a pántok egy sálban végződnek, ezzel elrontva az összhatást.

Jhene Aiko

Ettől a piros Prabal Gurung-estélyitől egyszerűen eláll a lélegzetünk, hiszen tökéletesen passzol a 27 éves énekesnőhöz. A fekete-fehér platformos magassarkút viszont egy egyszerűbb darabra cserélhette volna.

Joan Smalls

A 26 éves modell egy elől és hátul sem sokat takaró fehér Calvin Klein-ruhában mutatkozott, amihez Jennifer Fisher-ékszereket és Aquazzura-cipőt párosított.

Jemima Kirke

A brit színésznő is bevállalós volt, ám ez a Rosie Assoulin-szett úgy szörnyű, ahogy van. A színével egyáltalán nem lenne baj, ám a szabása hagy némi kivetnivalót maga után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek