Starity

Ruhamustra: Tony Awards 2015

2015. június 18. 20:08   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június hetedikén, vasárnap került megrendezésre a Tony-gála, ahová rengeteg népszerű celeb, többek között Vanessa Hudgens, Kendall Jenner, Amanda Seyfried, Jennifer Lopez és Axente Vanessa is ellátogatott.

hirdetés

Ashley Greene

A Twilight Alice-je igazán csillogósra vette a figurát. Egy kivágott, olajzöld Jason Wu-koktélruha mellett tette le a voksát, melyhez fekete tűsarkúkat vett fel, illetve haját hullámosan viselte. Mesés!

Jennifer Lopez

A 45 éves anyuka ismét letagadhatott volna pár évet, hiszen káprázatosan festett a gálán kék alapon arany fliterekkel díszített Valentino-ruhájában. Szettjét lágy loknikkal és bordó rúzzsal bolondította meg.

Ashley Tisdale

Érdekes próbálkozás volt a High School Musical Sharpey-jétől ez a szett, ám sajnos nem minden divatblog értékelte pozitívan. A felső és a nadrág is a Solace London tavaszi kollekciójából származnak, ám nem biztos, hogy jó döntés volt őket együtt viselni.

Kendall Jenner

A Kardashian família egyik legfiatalabb tagja egy korallszínű Calvin Klein-miniruhában érkezett a díjátadóra, melyhez borítéktáskát és nude szandálokat párosított. Ruhájának anyaga messziről olyan hatást keltett, mintha plüssből lenne, így a modell-lányt nem lehet nem szeretni.

Vanessa Hudgens

A Gigi sztárja egy nyárias Naeem Khan-ruha mellett döntött, melyhez Kurt Geiger-cipőket és Rodouae-kistáskát választott. Szettjét egy gyönyörű, fonott konttyal tette egyedivé. Az összhatás egyértelműen ragyogó lett, az eseményen készült fotók magukért beszélnek.

Kat Dennings

Josh Groban barátnője simán belebújhatott volna egy szépséges boszorkány szerepébe, hiszen ruhája felső részének indiái gyerekkorunk tündérmeséit juthatthatják az eszünkbe. Az alsó tüllréteg már csak ráttett egy lapáttal a fiatal sztár banya imidzsére, vigyázni kell Kattal, nehogy békává változtasson bennünket.

Carey Mulligan

A Skylight színésznője nemcsak résztvevőként, hanem jelöltként is végigizgulhatta a gálát. A fiatal híresség egy Balenciaga-estélyiben pózolt a fotósok hadának, amihez csak egy aranykarkötőt viselt. Még sincs hiányérzetünk, hiszen a ruha színe és különleges, félhold alakú kivágása kárpótol minket.

Amanda Seyfried

A Vouge júliusi címlaplánya egy Oscar de la Renta-miniruhában ragyogta be a vörös szőnyeget, melyekhez Christian Louboutin magassarkút és Tiffany & Co. ékszereket vett fel. Haját illetően nem bocsátkozott csicsás frizurakölteményekbe, csak egy egyszerű kontyot csináltak neki, míg arcára egy gyönyörű füstös smink került.

Emily Ratajowski

A modell-színésznő a konzervatív szépség megtestesítője volt Marc Jacobs sötétkék ruhájában, melyet két oldalt csillogó kövekkel díszítettek. Estélyijének kivágása igazán nőissé tette a szettet, ami nem tette szükségessé a nyaklánc viselését, de a Forevermark Diamonds-fülbevalói által már egy rossz szavunk se lehet Emily megjelenésére.

Thalía

A hosszú, hullámos fürtökkel elhíresült énekesnő mindenkit meglepett megjelenésével, hiszen frizurája sokkal rövidebbnek hatott. A kérdés már csak az, hogy vajon csak fel volt fogva a haja a mexikói tehetségnek vagy ténylegesen levágatta hajkoronáját. Az mindenesetre egyértelmű, hogy ez a sárga KaufmanFranco-ruha igen ízlésesen állt a mexikói szépségnek.

Axente Vanessa

Hazánk egyik büszkesége is ellátogatott a gálára Joseph Altuzarra társaságában, akinek estélyijét is köszönhette. Szettjében a narancsárga dominált, amit egy „szőrös” topánkával tett egyedivé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek