Starity

Lady Gaga Harry herceggel találkozott

2015. június 10. 09:09   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Tony Bennett a Cheek to Cheek turnéjuk londoni fellépése előtt találkozott Harry herceggel adományozási célból, ugyanis a királyi család tagja is részt vett a koncerten.

hirdetés
Lady Gaga Harry herceggel találkozott
Fotó: gagaimages.co

Lady Gaga és a 88 esztendős Tony Bennett éppen közös turnéjuk közepén járnak. A két híresség június 8-án és 9-én a legendás londoni Royal Albert Hallban lépett fel, s a bevétel legnagyobb részét a WellChild alapítványnak adományozták. Ez a szervezet arra szakosodott, hogy minden egyes gyermek az Egyesült Királyságban kiváló orvosi ellátást kapjon, függetlenül attól, hogy milyen anyagi háttérrel rendelkezik a család.

A 30 éves Harry herceg 2007 óta számos alapítvány, így például a WellChild védnöke is, ezért rendkívül fontosnak tartja, hogy annak híre mindenkihez eljusson. Ebből kifolyólag örömmel részt vett a két énekes koncertjén is. A különleges fellépés kezdete előtt még arra is időt szakítottak, hogy megismerjék egymást az őket körülvevő fotósok hada előtt, mivel Gaga és Harry még sosem találkozott egymással.

A herceg a találkozás pillanatában azonnal megköszönte, hogy támogatják az alapítványt, mire Lady Gaga úgy válaszolt, hogy ő és Tony is egyaránt úgy gondolja, hogy Harry fantasztikus ember. A férfi továbbá elismerését fejezte ki Tony felé, hogy milyen sok energiával bír az ő korában, s nem érti, mi a titka. Az énekesnő ekkor viccesen hozzáfűzte, hogy várja csak meg a pillanatot, amikor színpadra lépnek. Bennett elárulta Harrynek azt is, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt édesanyja egykor nagyszerű barátja volt.

A fotósok és újságírók azonban nem pihenhettek a nagy találkozás után sem, mivel a királyi család tagja további két fiatallal ismerkedett meg az este folyamán, akiket a WellChild támogatott betegségük leküzdésében. A herceg aztán velük együtt élvezte a nem mindennapi koncertet a királyi páholyban.

Az alapítvány vezetősége később elmondta, hogy rendkívül hálásak Lady Gagának és Tony Bennettnek, hogy a telt házas fellépéseikkel nagymértékben támogatják őket. Valamint a szervezet elnöke köszönetét fejezte ki Harry hercegnek is, hogy ilyen megértő és támogató viselkedést tanúsít a rászoruló gyermekek irányába. A fellépés után Harry a kulisszák mögé is követte az énekeseket, s itt már a szintén jelenlévő Elton John is csatlakozott a csapathoz.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek