Starity

Szerelme oldalán tűnik fel Demi Lovato

2015. június 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato gőzerővel dolgozik ötödik albumán, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne ideje egy rövid szerepre barátja sorozatában.

hirdetés
Szerelme oldalán tűnik fel Demi Lovato
Fotó: Instragram/Demi Lovato

Demi Lovato idén nem tétlenkedik; nemrég fejeződött be turnéja, amivel bejárta a világot, ráadásul teljes erőbedobással dolgozik ötödik stúdióalbumán is, amelyről a vezető kislemezes sláger a nyár folyamán lesz először hallható. Őt érte az a megtiszteltetés, hogy a 2016-ban mozikba kerülő animációs film, a Charming főhősnőjének szinkronhangja lehessen és elkészíthesse a produkcióhoz tartozó filmzenét. Továbbá menedzserével és Nick Jonasszal karöltve megalapították saját lemezkiadójukat is.

Legutóbb pedig újabb örömhírrel szolgált rajongói számára: az El Rey Network és a Miramax ugyanis megerősítette, hogy az énekesnő egy rövid szerep erejéig feltűnik a Robert Rodríguez rendezésében készült sci-fi-akció-krimi-horror sorozat, az Alkonyattól pirkadatig fináléjában. Mi több, kedvese, Wilmer Valderrama oldalán, akivel nem ez az első alkalom, hogy együtt dolgoznak.

A hivatalos bejelentés előtt a sztár Instagram-fiókja segítségével félig már lerántotta a leplet az információról, s izgatottan osztott meg két fényképet is a tegnapi forgatásról.

Én és a főnök @rodriguez... ‪#‎alkonyattólpirkadatig‬ dolgoztunk... Értitek?? Erre nem álltok készen... – olvasható a rendezővel látható fotó kommentárjaként. Majd egy másik posztban, ahol már barátja, Wilmer társaságában tűnik fel, így folytatta: Egy hosszú, éjszakai munka után... ‪#‎fromdusktilldawn.

A sorozat második évada augusztus 25-én folytatódik az El Rey csatornán.

Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek