Starity

Király L. Norbi új imidzzsel tér vissza

2015. június 11. 08:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új stílus, új imidzs Király L. Norbert életében. Az egykori X-faktoros felfedezettben sosem tengett túl az önbizalomban, mára azonban sokkal jobban érzi magát bőrében.

hirdetés
Király L. Norbi új imidzzsel tér vissza

„A tehetségkutató során, amikor a nyilvánosság előtt szerepeltem, sok kritikát kaptam, amelyeket eleinte nehezen viseltem. Bántó volt számomra, hogy minden produkció alkalmával tudtak negatív megjegyzést tenni élő adásban a kinézetemre. Egy idő után hozzászoktam, és rájöttem, hogy ebben a szakmában nemcsak az számít, hogy mit adunk elő és hogyan, hanem elég nagy hangsúlyt fektetnek az előadó hiányosságaira is. Akkor ott ez ellen tenni nem tudtam, de természetesen mély nyomokat hagyott bennem” – árulta el az énekes, aki nemrég a stílusváltást követően további változtatás mellett döntött.

Egy debreceni stúdiós csapat segítségével megismerkedett egy fogorvossal és egy fogtechnikussal, akik felajánlották, hogy az eddig sok lelki gondot okozó felső fogsorát helyre teszik. Ez meg is történt, és most már bátran mosolyog a fotókon.

„Úgy hozta az élet, hogy új stílussal, új imázzsal állhatok a közönség elé. Elsősorban magamat rakom rendbe, annak érdekében, hogy elfogadjam, és jól érezzem magam a bőrömben. Ez és az előző év a változások éve” – mesélte Norbi döntése kapcsán.

„Azt gondolom, hogy a sikerhez vezető út legfontosabb lépése, hogy mind külsőleg, mind belsőleg jól érezzem magam, ami most megvalósult. Olyat képviselek, amiben bízom és örömmel csinálom. Szeretem a színpadot, szeretek énekelni, és az motivál, hogy a dalaimmal és a fellépéseimmel minél több pozitív energiát tudjak átadni a közönségnek!” – tette még hozzá az előadó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek