Starity

Itt az új Pretty Reckless-videó!

2010. szeptember 17. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen manapság nem unatkozik. Folyamatosan kapja a koncertfelkéréseket, nemrég fejezte be a Gossip Girl forgatását, és most megérkezett az új videója is, amely a Make Me Wanna Die címet viseli.

hirdetés
Itt az új Pretty Reckless-videó!

Taylor Momsen, a GG csillaga és a The Pretty Reckless énekesnője manapság megkapja a hideg-meleg kritkákat is. Sok ember a régi, mindig mosolygó, visszafogott lányt szeretné látni, de a legtöbben mégis imádják a mostani énjét. A 2010-es év elég mozgalmasra sikeredett számára.

Megjelent debütáló albuma, ami több listán előkelő helyen szerepelt már az első héten; Lourdes León kollekciójához készített fotókat, turnézott, videoklipet készített, Gossip Girlt forgatott, és a legfrissebb hírek szerint egy parfüm reklámarca lett.

A Make Me Wanna Die című számhoz tavaly elkészült egy „Viral Version” címet viselő videoklip, de idén egy új, teljesen más hangulatú klipet készítettek a nagy sikerű zenéhez, amelyet a kritikusok az album húzó dalának is tartanak.

Taylor elképesztően néz ki rajta. Nos, jobb lett ez a verzió?


 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek