Starity

A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben

2015. június 13. 17:05   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több ezer magyar rajongó vett rész a One Direction bécsi koncertjén. A fiúk először jártak a városban, ahol 55 ezer ember előtt léphettek színpadra.

hirdetés
A One Direction fergeteges koncertet adott Bécsben
Fotó: Kozma Vivien

Cardriffban folytatódott a One Direction turnéja, az On The Road Again, amelynek keretein belül június 10-én Bécsbe is ellátogattak, a magyar rajongók nagy örömére. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson és Liam Payne bár először járt a vásorban, máris 55 ezer ember előtt léphettek színpadra az Ernst-Happel Stadionban.

Az osztrák fővárost már hétvégén ellepték a Directionerek, akik nemzetközileg színes palettát alkottak, hiszen nemcsak a helybéliek vettek részt szép számmal, hanem több európai országból is, köztük több mint ezer magyar.

A legelszántabb rajongók már vasárnap óta az aréna előtt vártak a szerdai koncertre, hogy biztosan jó helyük legyen a show-n az arénában. A várakozás meghozta az eredményét, hiszen a fiúk elmondása szerint ez volt az egyik legjobb koncertjük; különösen tetszett nekik a sok nemzet zászlaja és az, hogy minden dalukat teli torokból énekelték a főként tini lányok és fiúk.

A műsor előtt újságot osztogattak a jelenlévőknek, amelyben megtalálhatták az este dallistáját és néhány hivatalos képet a bandáról. Az este folyamán 24 dalt énekeltek el, így a koncert kicsivel tovább tartott, mint 1,5 óra. Természetesen felcsendült a banda legnépszerűbb dalai közül egy csokor, tartalmazva a What Makes You Beautifult, Steal My Girlt, Kiss You-t és Story of My Life-ot.

Dallista:

1. Clouds
2. Steal My Girl
3. Little Black Dress
4. Where Do Broken Hearts Go
5. Midnight Memories
6. Kiss You
7. Stockholm Syndrome
8. Ready to Run
9. Strong
10. Better Than Words
11. Don't Forget Where You Belong
12. Little Things
13. Night Changes
14. Alive
15. One Thing
16. Diana What
17. Makes You Beautiful
18. She Makes Me Wanna (JLS cover)
19. Through the Dark
20. Girl Almighty
21. Story of My Life
Ráadás
22. You & I
23. Little White Lies
24. Best Song Ever

A résztvevők nagy örömére felcsendült egy rövid gitárrészlet a No Control című dalból, amit végül nem játszottak le, és folytatták az estét a megszokott menetben. A színpadra most a szokásosnál több dolgot dobáltak fel, így került fel Harry Styleshoz egy banán, melltartó és egy szívecske alakú lufi is.

A magyaroknak különleges pillanat lehetett, amikor Liam Payne felolvasott egy táblát, amin a következő felirat állt: Please say, »szeretlek«! (’kérlek mondd, hogy „szeretlek”!’).

A magyar tábla a fiúk kivetítőjén is megjelent, így végül felolvasásra került az egyik legszebb szavunk

A banda a Twitteren köszönte meg a rajongók szeretét: @Harry_Styles: Nagyszerű show volt a bécsi. Köszönjük, hogy ilyen szeretettel fogadtatok, és veletek lehettünk. Remélem, jól éreztétek magatokat. H  Természetesen Niall sem maradhatott ki, aki Harryvel ellentétben képet is posztolt magáról: Elmondok valamit! Ez a mostani bécsi show az egyik legjobb volt, amin valaha részt vettem. A közönség nagyon lelkes volt! Köszönjük, srácok.  Louis Tomlinson sem győzte dicsérni a rajongóikat: A mai bécsi koncert volt a kedvencem hosszú idő óta !! Köszi szépen, Bécs !!

Képek: Kozma Vivien és Halmai Klaudia (RTL Klub/Starity.hu)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek