Starity

Egy hét múlva jön Selena Gomez új klipje

2015. június 15. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Június 22-én debütál az énekes-színésznő vadonatúj videója, mely a Good For You című dalhoz készült.

hirdetés

Már három hónapja annak, hogy megjelent Selena Gomez és Zedd közös dalához, az I Want You To Know-hoz készült videoklip, így a rajongók már tűkön ülnek kedvencük következő dobását illetően. Most azonban kiderült, hogy már nem kell sokat várniuk, ugyanis pontosan egy hét múlva érkezik a 22 éves énekes-színésznő új kisfilmje.

Az új kislemezes dal a Good For You címet viseli, és június 22-én zajlik majd le a premierje a hozzá forgatott klippel együtt, melybe már betekintést is engedett Selena néhány Instagramra feltöltött képpel.

Remekül szól a hangja, és az új albuma sokban fog különbözni attól a disney-s hangzásvilágtól, amit korábban csinált. Ez a korong sokkal felnőttesebb, nőiesebb lesz, és sokkal inkább Selena tapasztalatairól fog szólni. Számos új dalt felvett ezidáig és csodálatosan hangzanak – nyilatkozta Selena énektanára, Stevie Mackey a Hollywood Life-nak.

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek